Redactia.ro
Home » Știri » Emily Ratajkowski, supermodelul cu cei mai frumoși sâni naturali din lume, înșelată de soț. Ce le zdruncină căsnicia

Emily Ratajkowski, supermodelul cu cei mai frumoși sâni naturali din lume, înșelată de soț. Ce le zdruncină căsnicia

Emily Ratajkowski se pregătește de divorț

Emily Ratajkowski, cunoscută publicului larg ca fiind supermodelul cu cei mai frumoși și mari sâni naturali din lume, ar fi fost înșelată de soț și s-ar pregăti de divorț, a relatat presa internațională. Iată ce se spune în momentul de față că s-a întâmplat în căsnicia lor.

Emily Ratajkowski, supermodelul cu cei mai frumoși și mari sâni naturali din lume, ar fi fost înșelată de soț

Emily Ratajkowski este cunoscută publicului larg drept supermodelul cu cei mai frumoși și mari sâni naturali din lume, așadar, una dintre cele mai aspectuoase femei din showbizul internațional. Iată că se poate întâmpla chiar și în cazul acestor femei văzute de unii ca fiind perfecte să fie înșelate, dacă zvonul infidelității o să se confirme într-adevăr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Emily Ratajkowski ar intenționa să se despartă de soțul ei, Sebastian Bear-McClard, după ce aceasta ar fi înșelat-o, a confirmat, exclusiv, o sursă apropiată supermodelului pentru publicația Page Six. Cei doi au împreună un băiețel în vârstă de un an.

„Da, a înșelat-o”, a spus o sursă apropiată cuplului pentru Page Six.

Cuplul și-a unit destinul acum patru ani, însă zvonurile legate de infidelitatea bărbatului ar circula de ceva timp. Deocamdată, Em Rata nu a depus actele, însă se pare că se îndreaptă în această direcție. În plus, ea a tot fost văzută în public, dar și în mediul online, fără verighetă pe deget. Totuși, în momentul de față, ea încă mai are fotografii pe Instagram în care apare alături de soțul ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)


Emily Ratajkowski nu este singura vedetă care ar fi fost înșelată de partener. Dive ca Jennifer Lopez, Beyonce sau Salma Hayek au fost înșelate și ele. Dacă Beyonce s-a despărțit de Alex Rodriguez, Beyonce și Salma Hayek și-au iertat soții și sunt încă împreună, a relatat ProTV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro