Redactia.ro
Home » Știri » Suplimentul mai puţin ştiut, care repară ficatul afectat de alcool și îl protejează

Suplimentul mai puţin ştiut, care repară ficatul afectat de alcool și îl protejează

Suplimentul mai puţin ştiut, care repară ficatul afectat de alcool și îl protejează

Suplimentul mai puţin ştiut care protejează și repară ficatul afectat de alcool. Iată ce arată studii recente.

Suplimentul mai puţin ştiut, care repară ficatul afectat de alcool și îl protejează

Unele studii arată că glicina poate încetini îmbătrânirea și poate oferi protecție asupra ficatului, printre altele. O putem lua din alimente precum carnea, peştele, ouăle, brânza, supa de oase, poate fi administrată şi ca supliment la cei care au o alimentaţie dezechilibrată, cu acordul medicului.

Glicina este disponibilă sub formă de capsule sau ca pulbere, iar doza utilizată este de aproximativ 3-5 grame pe zi. Ea are – așadar – și beneficii pentru ficat. În cadrul studiilor efectuate pe cobai, s-a putut observa că glicina a protejat ficatul de daunele produse de consumul de alcool și a ajutat la repararea organului. Într-un studiu pe rozătoare cu leziuni hepatice induse de alcool, celulele ficatului s-au refăcut cu 30% mai repede la grupul care a avut o dietă pe bază de glicină timp de două săptămâni, comparativ cu un grup de control, potrivit healthline.com.

Trucul care dizolvă calculii renali şi curăţă ficatul. Pietrele la rinichi de mici dimensiuni sunt eliminate în doar cinci zile

Pietrele la rinichi poartă denumirea medicală de litiaza renală. Ele unt depozite mici și dure, din minerale si săruri acide, care se formează în interiorul rinichilor. Dimensiunile lor pot varia, astfel că unele pot avea câțiva milimetri în diametru, altele pot avea mărimea unei pietre mici.

Ca simptome, pacientul poate avea: durere, greață și vărsături, febră și frisoane, modificări în aspectul și mirosul urinei, printre altele. Putem să le prevenim dacă vom consuma suficiente lichide, de pildă, sau dacă vom consuma mai putine alimente cu oxalati, precum rubarba, sfecla, guliile, spanacul, cartofii dulci, nucile, ceaiul, ciocolata sau produse din soia.

Există și un truc care v-ar pute ajuta să eliminați pietrele la rinichi sau calculii renali. Ele pot fi eliminate cu ajutorul unui truc bazat pe administrarea unei linguri de sirop de ghimbir, de trei ori pe zi, timp de cinci zile consecutive. Efectele se pot vedea în cinci zile. Totodată, acesta ajută şi la eliminarea toxinelor din celulele hepatice.

Ingrediente pentru siropul de ghimbir.

  • 15 cm rădăcină de ghimbir;
  • 5 cm de rădăcină de turmeric;
  • 1 linguriţă de scorţişoară;
  • 2-3 boabe de piper negru;
  • 2 linguriţe cu miere de albine naturală sau sirop de agave.

Modul de preparare a acestui sirop pe bază de ghimbir poate fi găsit aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: