Redactia.ro
Home » Știri » Supraviețuitoarea tragediei de la 2 Mai, detalii șocante despre accidentul provocat de Pascu. Victima descrie momentele pe care le-a trăit în noaptea groazei

Supraviețuitoarea tragediei de la 2 Mai, detalii șocante despre accidentul provocat de Pascu. Victima descrie momentele pe care le-a trăit în noaptea groazei

O tânără își adună curajul și vorbește despre tragedia de la 2 Mai, provocată de Vlad Pascu. După opt luni de la tragicul eveniment care a șocat întreaga țară, o tânără își face simțită prezența și împărtășește cu sinceritate detalii cutremurătoare despre noaptea în care viața prietenilor săi, Sebi și Roberta, a fost brusc întreruptă de șoferul drogat, Vlad Pascu.

Supraviețuitoarea tragediei de la 2 Mai, detalii șocante despre accidentul provocat de Pascu

Într-un interviu acordat pentru Digi24, victima descrie momentele de groază pe care le-a trăit în noaptea accidentului, dezvăluind impactul devastator pe care l-a avut asupra sa și asupra grupului de prieteni. Ea povestește cum mașina lui Pascu a intrat cu o viteză înspăimântătoare în grupul lor de opt persoane și fără să arate niciun regret, a părăsit locul tragediei, abandonându-i pe tinerii răniți pe jos.

Totul a fost foarte brusc. Știu doar că voiam să ajungem cu toții acasă sănătoși și deodată m-am trezit pe jos, neștiind ce se întâmplă. Era întuneric, era liniște, auzeam doar mașinile. N-am auzit, doar am văzut o lumină foarte puternică de faruri din spatele meu care se apropia foarte, foarte repede și n-am mai avut timp de reacție, pur și simplu m-am trezit pe jos și de atunci a fost haos. A intrat pe partea de asfalt, pe mine cred că m-a lovit cu oglinda retrovizoare, iar pe Sebi din fața mea l-a luat cu totul și pe cei din fața mea, la fel. S-a oprit în mijlocul drumului și a întors foarte repede mașina și s-a întors în Vamă. Eu când m-am trezit de jos el nu mai era, nici mașina, nici… El nu s-a dat jos din mașină.

El doar a oprit, după ce ne-a lovit și s-a întors înapoi în Vamă. Am avut mâna stângă ruptă, osul foarte spart, mi-a secționat nervul radial, am avut și transplant de nerv, operație care e foarte rară și o să rămân cu o dizabilitate, că n-o să mai pot să-mi mișc încheietura mâinii”, a povestit o victimă pentru Digi24.

Victima cere dreptate pentru prietenii pierduți

Victima își amintește cu durere de momentul în care și-a dat seama că a fost grav rănită în urma impactului, suferind leziuni serioase care i-au marcat viața și care o vor lăsa cu o dizabilitate permanentă. Deși trăiește cu amintirea coșmarului, ea a ales să vorbească deschis pentru a aduce lumină asupra tragediei și pentru a cere dreptate pentru prietenii săi pierduți.

Cazul 2 Mai ar putea fi repus pe Rol în contextul procesului lui Vlad Pascu, vinovatul pentru tragedia de la 2 Mai, un nou moment crucial a fost programat pentru joi, la Judecătoria Mangalia. Echipa de avocați a familiilor victimelor a obținut o amânare, după ce Consiliul Superior al Magistraturii a luat în considerare sesizarea făcută de Inspecția Judiciară referitoare la suspendarea judecătoarei care prezidează cazul.

Într-o mișcare surprinzătoare, judecătoarea Ioana Ancuța Popovociu a solicitat abținerea. Un nou termen a fost stabilit pentru 9 mai. În data de 19 august 2023, Vlad Pascu a provocat un accident tragic pe DN 39, lângă localitatea 2 Mai. Doi tineri și-au pierdut viața, iar alții trei au fost grav răniți. Pascu a fugit de la locul accidentului și a fost găsit de autorități în Vama Veche, fiind descoperit că se afla sub influența mai multor substanțe interzise, inclusiv cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Ulterior, Pascu a fost trimis în fața instanței și acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea sub influența substanțelor psihoactive.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: