Redactia.ro
Home » Monden » Surpriza pregătită de Andreea Marin iubitului consul. Zâna a muncit cu drag și spor

Surpriza pregătită de Andreea Marin iubitului consul. Zâna a muncit cu drag și spor

Andreea Marin este din nou o femeie îndrăgostită de când este împreună cu Adrian Brâncoveanu. 

Andreea Marin, fericită alături de Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin este o femeie care radiază de fericire de când este în brațele lui Adrian Brâcoveanu. Cei doi sunt împreună de doi ani, iar Adrian s-a mutat la îndrăgita prezentatoare. Așadar, sunt trei membri de familie acum și așteaptă cu drag sărbătorile de iarnă, mai ales că Adrian a abia a revenit din Oman. Andreea i-a făcut și o surpriză acsetuia.

Acum Adrian a revenit acasă după misiunea sa ca însărcinat cu afaceri în Oman, așa că suntem din nou toți trei împreună și așteptam sărbătorile cu drag. Prin tradiție, noi le petrecem în cel mai frumos loc, acasă. Așa că nu e nimic diferit anul acesta. Îmi lipsesc doar oamenii frumoși și buni adunați împreună, meseria mea mă aducea adesea înainte alături de sute sau mii de oameni odată, ceea ce nu mai e posibil acum. Dar nu vreau decât să sper că e doar o perioadă grea care va trece, la fel cum au trecut și altele asemenea în istorie. Din păcate, unele pierderi nu mai pot fi reparate…”, a declarat Andreea Marin pentru impact.ro.

Ce surpriză i-a făcut Andreea iubitului ei

Cât timp Adrian Brâcoveanu a fost plecat, Andrea a  muncit de zor la redecorarea casei lor, asta pentru că voia să îi facă o surpriză partenerului său atunci când se va întoarce. Andreea redecorat atât exteriorul cât și interiorul casei lor.

Exteriorul este gata, vom reamenaja doar grădina la primăvară, iar la interior mai avem de lucru. E o renovare serioasă. De pildă ne gândisem la renovare clădirii pe exterior, iernile nu sunt chiar atât de blânde și era necesar. Dar nu ne gândisem să dăm și o culoare potrivită și nouă, solară clădirii, să arate curat și proaspăt totul”, a mai spus Andreea Marin.

Totodată, Andreea Marin a dezvăluit că nu fuge de ideea de a fi din nou mamă.

”Gătim toți gustos acasă, ne place în mod special mâncarea moldovenească, dar și cea italiană gătim bine și sănătos. E un mod de a ne bucura de viață”, a mai declarat vedeta, pentru impact.ro. Acum că a găsit din nou dragostea, la 46 de ani, Andreea își dorește foarte tare să devină din nou mămică. „Dacă Dumnezeu vrea asta pentru noi, îmi doresc să mărim familia”, a mai spus Zâna.

Andreea Marin a revenit de curând pe micile ecrane cu o nouă emisiune difuzată la TVR, ”Nu există nu se poate cu Andreea Marin”.

„Zâna” nu s-a ferit să vorbească și despre sex

„Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viaţă bunătatea profundă, inteligenţa, umorul şi eleganţa. Eu cred că ţine (n.r. sexul) ţine de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă. După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place, în general. Am o relaţie cu omul care se ascunde în spatele funcţiei de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”, a declarat Andreea Marin, citată de click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: