Redactia.ro
Home » Monden » Surse: Mihai Bendeac este noul jurat la „Românii au talent”. Pe cine va înlocui

Surse: Mihai Bendeac este noul jurat la „Românii au talent”. Pe cine va înlocui

GALERIE FOTO (2) mihai bendeac

Telespectatorii vor avea parte de o surpriză la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Mihai Bendeac a renunțat la colaborarea cu Antena 1 și se pare că a semnat deja cu trustul de pe Pache Protopopescu, iar telespectatorii îl vor putea vedea în curând în rolul de jurat al emisiunii Românii au talent.

Mihai Bendeac, jurat la „Românii au talent”

Mihai Bendeac a colaborat cu Antena timp de un deceniu, iar telespectatorii l-au putut vedea la „X Factor”, „iUmor”, „În puii mei”, dar și în serialul de comedie „Băieți de oraș”. Actorul a renunțat la colaborarea cu iUmor și a distribuit, în luna februarie, o postare prin care a lăsat de înțeles că a semnat un contract cu principalul competitor al Antenei, trustul PRO TV.

Conform surselor, Dragoș Bucur se va retrage din rolul de jurat la Românii au talent, iar locul acestuia va fi luat de nimeni altul decât Mihai Bendeac. De altfel, într-un podcast al lui Cătălin Măruță, actorul recunoștea că i-a fost propus de două ori să devină jurat în celebra emisiune de talente.

dragos bucur la romanii au talent
Dragoș Bucur nu va mai face parte din juriul emisiunii Românii au talent

Cum arată femeia ideală în viziunea lui Mihai Bendeac

Mihai Bendeac este un actor de succes. După propriile spuse, și-a dedicat întreaga viață teatrului și comediei, așadar are o cerință clară atunci când va decide să renunțe la burlăcie. Deși, tot el susține, că acest lucru este puțin probabil să se petreacă vreodată.

Mihai Bendeac își dorește alături o femeie care să aprecieze artistul din el, nu doar bărbatul. Nu se vede având o relație cu o doamnă sau domnișoară care să îi solicite să lase munca la ușă atunci când trece pragul casei.

„Eu recunosc o chestie: pe mine mă enervează foarte mult atunci când întâlnesc o femeie care îmi spune să știi că «pe mine nu mă interesează Bendeac artistul, pe mine mă interesezi tu ca om». Mă enervează treaba asta, pentru că eu chiar vreau să te intereseze treaba asta, că eu muncesc de 25 de ani pentru Bendeac artistul. Eu mi-am sacrificat viața pentru cariera mea și vii tu și spui că nu te interesează, că te interesez ca om. (…) Nu mă pot resemna la ideea că sunt cu o femeie pe care nu o impresionează trecutul meu și cariera mea. Poate sunt defect, nu? Nu vreau să am o viață din aia de familie, cum mai zic unii când ajung acasă și închid ușa, las în spatele meu artistul”, s-a confesat Mihai Bendeac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: