Redactia.ro
Home » Știri » Survivor All Stars 2024 | Vezi care sunt zilele și orele de difuzare pentru cel mai așteptat show al începutului de an

Survivor All Stars 2024 | Vezi care sunt zilele și orele de difuzare pentru cel mai așteptat show al începutului de an

Eliminare șoc la Survivor All Stars! Cine pleacă acasă val vârtej din competiție? Nimeni nu se aștepta la el

Survivor All Stars 2024 a devenit unul dintre cele mai așteptate show-uri de televiziune, aducând într-un cadru spectaculos foști concurenți din ambele tabere legendare: Războinici și Faimoși. Această ediție specială promite să fie una plină de provocări extreme, lovituri strategice și momente de neuitat, oferind o incursiune intensă în lumea competiției supraviețuirii.

Pentru toți cei nerăbdători să urmărească această explozie de aventură și dramă, Survivor All Stars 2024 va fi difuzat la Pro TV, aducându-vă pe micul ecran o serie de evenimente epice. Fiecare moment plin de adrenalină poate fi savurat în fiecare săptămână, iar fanii vor fi cu ochii pe ceas pentru a nu rata nicio secundă a acțiunii.

Când începe Survivor All Stars 2024 și în ce zile va fi difuzat show-ul momentului

Survivor All Stars 2024, cel mai așteptat sezon al show-ului fenomen, debutează pe 16 ianuarie și va fi difuzat în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la Pro TV. Daniel Pavel rămâne în rolul de prezentator, ghidând Faimoșii și Războinicii prin provocări fizice și psihice intense. În acest sezon, concurenții vor vota pentru Duelurile Eliminatorii, luptând pentru a rămâne în competiție. Cei rezistenți continuă în cursa pentru victorie, dar doar câțiva vor ajunge în final. Câștigătorul va fi ales de către telespectatori. Nu ratați începutul intens din 16 ianuarie, urmărind Survivor All Stars pe Pro TV și VOYO!

Duelurile eliminatorii din Survivor All Stars 2024 aduc schimbări notabile în regulament. Concurenții vor vota între ei pentru participarea la dueluri, iar câștigătorii sezoanelor anterioare vor decide cine rămâne în competiție. Cu toate acestea, publicul va continua să decidă câștigătorul marelui premiu. Așteptat cu nerăbdare de fani, sezonul promite confruntări intense și probe dificile pentru a desemna un singur învingător în această competiție acerbă.

Cine sunt concurenții Survivor All Stars 2024

Printre cei care vor face parte din echipa Faimoșilor se numără Zannidache, cunoscut din sezonul 2, care va aduce cu sine determinarea și spiritul competitiv care l-au făcut remarcabil în trecut. Alături de el, TJ Miles (sezonul 3) va aduce o doză de energie și strategie, oferindu-le adversarilor mult de gândit.

Cătălin Moroșanu, un veteran din sezonul 2, va readuce în competiție forța și abilitățile sale atletice, constituind o prezență impresionantă. Jorge (sezonul 4) se va implica din nou într-un joc plin de imprevizibilitate, în timp ce Jador (sezonul 2) va aduce o notă de carismă și ingeniozitate.

Echipa Faimoșilor se va bucura și de prezența unor personalități remarcabile precum Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4), fiecare aducând un mix unic de abilități și experiențe în competiție.

Tabăra Războinicilor se mândrește cu o echipă puternică și diversificată în noul sezon al Survivor All Stars. Printre membrii acestei tabere se numără Alex Delea (sezonul 3), care va aduce în competiție tenacitatea și spiritul de lider. Alături de el, Iancu Sterp (sezonul 1) va încânta cu abilitățile sale strategice și curajul demonstrat în sezoanele anterioare.

Relu Pănescu (sezonul 3) va contribui cu forța și perseverența sa, iar Robert Moscalu (sezonul 4) va aduce un element de imprevizibilitate în joc. Andrei Ciobanu (sezonul 1) și Lola Crudu (sezonul 1) vor completa echipa cu personalitățile lor puternice și abilitățile de adaptare la orice provocare.

Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1) vor completa echipa Războinicilor, aducând în competiție o combinație de inteligență, determinare și spirit competitiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: