Redactia.ro
Home » Home » Tablou Amazon decorat cu muschi, licheni si plante stabilizate

Tablou Amazon decorat cu muschi, licheni si plante stabilizate

Inspirat din peisajul luxuriant al junglei amazoniene, Tabloul Amazon este creat intr-o configuratie artistica de efect, aducand spatiului o nota naturala si un efect vizual impresionant. Decorat cu muschi, licheni si plante stabilizate, decoratiunea se vrea o sursa de inspiratie in design-ul interior, distingandu-se printr-o compozitie armonioasa, 3D, ce creeaza o legatura mai puternica cu natura.

Creatia artistica se adreseaza tuturor celor carora le surade ideea unei decoratiuni cu licheni mai exotice, iesita din tipare, care atrage privirile si scoate din anonimat orice spatiu. Ferigile stabilizate, eucaliptul verde gri si amaranthusul curgator, puse in evidenta de muschii plati si bombati din plan secund, vor oferi, cu siguranta, sentimentul unei destinatii sau vacante exotice, in care, bineinteles, relaxarea este cuvantul de ordine.

Tezaurul vegetal in care iubitorii de frumos isi pot scalda privirea deschide in fata beneficiarului o noua lume, un taram fantastic al carui farmec impresioneaza prin propuneri verzi ce incarca usor camera sau spatiul cu volum si contraste definite prin alte detalii ornamentale de efect, printre care ramele de lemn personalizate cu marimi/culori diferite.

Tablou Amazon cu aspect tridimensional

Padurea amazoniana transpusa cu migala in compozitia ineditelor tablouri cu licheni este cunoscuta drept un rai al biodiversitatii, plamanul verde al planetei. Asemenea acesteia, tabloul Amazon se vrea o creatie luxurianta, mareata si coplesitoare, care aduce o farama din ceea ce inseamna colosala minune a naturii. Si cum principala caracteristica a padurii amazoniene este biodiversitatea ei fantastica, tabloul este inspirat din structura ei stratificata – de la amaranthusul si ferigirile curgatoare care alcatuiesc cel mai de sus nivel al acesteia, pana la muschii plati si bombati, parte din covorul de plante marunte care acopera solul oriunde scapa o raza de lumina.

Acest model de tablouri cu licheni, hand-made, este format dintr-o compozitie unica de muschi, licheni si plante stabilizate, aspectul sau tridimensional oferind profunzime si textura deosebita in orice incapere. Fiecare strat de muschi si plante este asezat manual, prin tehnici profesioniste de stabilizare, care sa permita pastrarea unui aspect natural si cat mai proaspat al materialului natural, pentru o perioada indelungata de timp care poate ajunge la 10-15 ani, fara intretinere speciala.

Tabloul Amazon se potriveste oricarui decor, modern sau rustic, conferind o nota de prospetime si aducand natura in interior. Fiind un produs lucrat manual, deci unic, poate prezenta usoare variatii in ceea ce priveste forma plantelor sau nuantele de culoare. Cu toate acestea, fiecare exemplar reuseste de fiecare data sa ofere un aspect autentic, individualizat, ceea ce sporeste farmecul fiecarei lucrari rezultate din imaginatia fara limite si mainile dibace ale unei echipe pasionate de frumos.

Este 100% natural, spectaculos si schimba total aspectul unei incaperi, fie ca vorbim de spatii rezidentiale, spatii comerciale sau birouri, sali de conferinte, sali de asteptare, receptii, pensiuni, hoteluri, cafenele, restaurante, scoli, gradinite si nu numai. Tabloul Amazon cu aspect tridimensional pare desprins dintr-un decor suprarealist, iar principalii „vinovati” pentru crearea acestei senzatii sunt muschii, lichenii si plantele stabilizate, de cea mai buna calitate, care confera creatiei artistice o nota de autenticitate si cromatica deosebita.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini