Redactia.ro
Home » Monden » Tânăra care i-a sucit mințile lui Aurel Tămaș a devenit mămică. Imagini inedite cu Miss România și bebelușul

Tânăra care i-a sucit mințile lui Aurel Tămaș a devenit mămică. Imagini inedite cu Miss România și bebelușul

GALERIE FOTO (2)

Aurel Tămaș s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără, Miss România 2015, o frumoasă clujeancă care a stârnit vâlvă în presă, deoarece acesta ar fi oscilat între ea și soție. Ulterior soția acestuia, Marieta cu care a fost căsătorit vreme de 28 de ani a divorțat de el și l-a lăsat să-și consume iubirea! Odată finalizată relația, superbul model și-a văzut de viață, iar acum este căsătorită și a devenit mămică de băiețel. Iată toate detaliile!

Fosta iubită a lui Aurel Tămaș s-a căsătorit și a devenit mămică

Eliza Ancău, tânăra care i-a sucit mințile lui Aurel Tămaș, în anul 2018 a făcut pasul cel mare! Aceasta s-a căsătorit, în urmă cu două luni, și a adus pe lume cu băiețel sănătos.

Aceasta a îmbrăcat rochia de mireasă la începutul lunii iunie a acestui an, când s-a căsătorit cu David C., un tânăr pe care familia ei îl adoră, conform Fanatik.

Eliza, femeia de care s-a îndrăgostit Aurel Tămaș a fost asistenta lui la emisiunea „Minunile lui Tămaş”, difuzată la Look TV. Aurel Tămaș si noua lui iubită și-au ținut relația ascunsă vreme de câțiva ani și nu au dat nicio declarație publică pe acest subiect.

Acum, la nici două luni de la marele eveniment, Eliza Ancău, cea care nu și-ar fi asumat niciodată relația cu Aurel Tămaș și-a împărtășit bucuria pe rețelele sociale.

Sursa foto: InstaStory, elizaancau

Aurel Tămaș și Marieta fost căsătoriți vreme de 28 de ani

Aurel Tămaș și Marieta au pus punct relației atunci când interpretul de muzică populară s-a îndrăgostit de o femeie cu 32 de ani mai tânără decât el.

În ciuda celor întâmplate Marieta a depășit situația tensionată și tristă dintre ei. Aceasta s-a reinventat cu foarte multă eleganță și rafinitate. Totodată fosta lui soție dă foarte multă importanță fizicului său. Acum are o siluetă demnă de invidiat, iar fiecare apariție de-a ei atrage priviri

Sursa foto: Ciao

Soția lui Aurel Tamas il voia înapoi de la Eliza

Aceasta declara pentru Ciao că îl dorește înapoi atunci când a debutat relația cu Eliza:

„Fiecare îşi trăieşte viaţa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care e soţul meu e şi ea o domnişoară şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu”, a mărturisit Marieta.

 

Sursa foto: Sursa foto: Instagram, elizaancau
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: