Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Tânăra din imagine și-a făcut un selfie în mașină! Detaliul cutremurator vazut de prieteni în fotografie

Tânăra din imagine și-a făcut un selfie în mașină! Detaliul cutremurator vazut de prieteni în fotografie

GALERIE FOTO (2)

A vrut să-și facă un selfie, în timp ce era pasager în mașină, însă a surprins un detaliu desprins din filmele de groaza. Tanara din imagine și-a făcut un selfie în mașină, iar în fotografia sa a ieșit o siluetă de copil. Cine era acesta din urmă și de ce este un detaliul atât de înfricoșător?

Tânăra din imagine și-a făcut un selfie în mașină! Detaliul cutremurator

Harper, o fetiță de 13 ani, călătorea cu mașina împreună cu mama sa. Și-a făcut mai multe fotografii cu telefonul mobil, iar mama sa – atunci când a vizualizat ”rezultatul”, a avut parte de o surpriză teribilă. Într-una dintre fotografiile făcute de fetița sa se poate observa o… siluetă bizară pe bancheta din spate. Nu i-a venit să creadă, însă detaliul terifiant era incontestabil. Pe bancheta din spate apare un băiețel, iar femeia a făcut legătura cu un tragic accident de circulație care s-a petrecut chiar în acea zonă, informează Daily Mail. 

Tânăra din imagine și-a făcut un selfie

După ce fotografia s-a viralizat, pasionații de paranormal au fost convinși că silueta bizară de pe bancheta din spate este chiar acel băiețel care a murit în accidentul de circulație. Un semnal de avertisment? Poate, dacă ținem seama de faptul că fetița de 13 ani… nu purta centura de siguranță.

Citește și Câți bani a dat Andra unei cerșetoare în parcarea unui supermarket

Loading...