Redactia.ro
Home » Știri » Tânărul din Iași care s-a sinucis într-o pădure a ales o moartea macabră. Şi-a filmat gestul şocant!

Tânărul din Iași care s-a sinucis într-o pădure a ales o moartea macabră. Şi-a filmat gestul şocant!

Doliu pentru toți creștinii ortodocși din România! A murit un preot îndrăgit de mulți enoriași

Tânărul de 21 ani, din Scobinți, județul Iași, a ales o moartea mai macabră, decât a părut la prima vedere. Conform unor surse din anchetă, el şi-ar fi filmat sinuciderea.

Băiatul s-a spânzurat într-o pădure.

Familia nu s-a putut uita la înregistrare

Înainte de a-şi pune capăt zilelor, tânărul şi-a trimis doi prieteni la fosta iubită să o aducă la el împreună cu fetița ei, despre care inițial a crezut că este a lui.

„El a filmat totul… Există o filmare în telefonul lui, în care se vede cum moare și mai este încă vreo jumătate de oră de film. Eu nu m-am putut uita. Am pus telefonul lui într-o cutie și gata”, a spus mama tânărului.

Se pare că anchetatorii ar fi găsit, în telefonul victimei, o filmare de 30 de minute care surprinde momentul în care el se spânzură. Videoclipul a ajuns la membrii familiei sale, însă aceștia nu au avut putere să-l vadă.

S-ar fi sinucis din dragoste

Mama tânărului de 21 ani este de părere că fiul ei a recurs la acest gest din cauza unei relații eșuate.

Nu știu ce a fost între ei pentru că el nu ne-a spus nouă. Era un băiat foarte bun, nu înțeleg de ce a făcut asta. El a vorbit cu o fată, fata a născut și la un moment dat a aflat că nu este copilul lui.

A suferit foarte mult. Ea a venit la înmormântare și a lăsat doi trandafiri, nu a stat. Cred că de aici a plecat totul… Poliția a văzut mesajele dintre ei”, a spus femeia, preluata de Pro TV.

„Din cercetările efectuate de către polițiști, tânărul a fost găsit decedat într-o pădure din comuna Scobinți. Pe corpul persoanei nu au fost identificate urme vizibile de violență.

A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă”, au anunţat şi poliţiştii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: