Redactia.ro
Home » Știri » Tânărul rănit în Grădina Botanică din Craiova și-a revenit din comă. Mobilizare impresionantă a donatorilor de sânge pentru el

Tânărul rănit în Grădina Botanică din Craiova și-a revenit din comă. Mobilizare impresionantă a donatorilor de sânge pentru el

Tânărul rănit în Grădina Botanică din Craiova și-a revenit din comă. Mobilizare impresionată a donatorilor de sânge pentru el

Tânărul rănit în Grădina Botanică din Craiova și-a revenit din comă. Oamenii s-au mobilizat într-un număr impresionant să doneze de sânge pentru el, pentru a-i salva viața. Iată detalii!

Tânărul rănit în Grădina Botanică din Craiova și-a revenit din comă

Tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova s-a trezit din comă. El a fost operat de urgență marți după ce a pierdut patru litri de sânge. A fost înjunghiat cu un cuțit de vânătoare în zone vitale de băiatul de 17 ani, fiu de polițist și cadet.

Apropiații, dascălii, colegii, familia tânărului – cu toții își fac griji pentru el în continuare și stau cu sufletul la gură. Recent, o profesoară a publicat pe Facebook un mesaj prin care face apel la donare de sânge, indiferent de grupa sanguină.

„Buna ziua!
*Bădică Emanuel*, absolvent al Colegiului National „Carol l”, promotia 2022 (clasa a XII a A, mate info, bilingv -engleza) are nevoie de ajutorul nostru!
Din nefericire , el este victima incidentului din Gradina Botanica, de marti, 27.06.2023 si este internat la ATI, Spitalul Judetean nr 1! Cei care pot dona sange, indiferent de grupa sanguina, sunt rugati sa mearga la Spitalul Nr 1 si sa specifice numele **BĂDICĂ EMANUEL* !
Vă mulțumim!
Facebook/Daniela Amalia Chilom

Mulți oameni au mers să doneze sânge pentru tânărul aflat în spital. Din păcate, fata de 14 ani care îl însoțea în Grădina Botanică, zilele trecute, când a avut loc atacul sângeros, nu a putut fi salvată. Ea ar fi încercat să scape de criminal, a fugit şi a strigat după ajutor, spun surse din anchetă. Un trecător a fost cel care a descoperit victimele şi a sunat de urgenţă la 112.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească dacă există vreo legătură între criminal și cele două victime, motiv pentru care vor fi audiați mai mulți cunoscuți de-ai lor, potrivit Observator.

Tânărul rănit în Grădina Botanică din Craiova și-a revenit din comă. Mobilizare impresionată a donatorilor de sânge pentru el
Foto: preluare colaj Observator
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini