Redactia.ro
Home » Știri » Tania Budi, în fustă scurtă, pe platforme, cu trup de model și o față impecabilă la 54 de ani!

Tania Budi, în fustă scurtă, pe platforme, cu trup de model și o față impecabilă la 54 de ani!

GALERIE FOTO (5)

Tania Budi a fost surprinsă recent la un eveniment într-o ținută incendiară! La 54 de ani arată impecabil. Reporterii au mărturisit că dacă nu ar fi știut, cu siguranță ar fi crezut că este o tânără influenceriță.

Era îmbrăcată modern și purta tocuri. Starea de spirit pozitivă îi ieșea prin toți porii și nu își arăta deloc vârsta pe care o are. Pentru Tania Budi timpul pare să stea în loc! Are o formă fizică de invidiat și prezența sa atrage mereu priviri. După atâția ani, rămâne aproape neschimbată.

Tania Budi, formă de invidiat la 54 de ani

Tania Budi reușește să păcălească până și obiectivele camerelor de fotografiat. Nu arată de 54 de ani și asta se vede cu ochiul liber.

Stilul vestimentar pe care îl adoptă o pune, clar, în evidență. Se îmbracă după ultimele tendințe în modă și arată de parcă ar fi la 30 de ani. Click! a imortalizat-o pe Tania purtând o fustă scurtă, cu catarame și mai multe artificii artistice. A asortat la această fustă un tricou negru, decupat, cu vedere la abdomen. A ales să poarte o pereche de pantofi cu toc cu platformă, tot de culoare neagră. La o privire mai atentă asupra genții alese, aceasta părea să fie una din colecția unui brand celebru.

Întregul outfit cu iz tineresc i se potrivește de minune Taniei, care sfidează cu nonșalanță timpul și are o siluetă de invidiat.

Chipul ei a rămas la fel de frumos, deși are 54 de ani. În tinerețe aceasta era considerată una dintre cele mai frumoase românce.

Tania Budi, prima operație estetică la 53 de ani

Deși mărturisea în urmă cu ceva vreme că nu este deloc adepta operațiilor estetice, Tania Budi a ajuns, la vârsta de 53 de ani, pe mâna medicului, pentru o operație de blefaroplastie (înlăturarea excesului de piele din zona pleoapelor).

În rest, actrița se menține tânără cu injecții cu botox, fără însă să exagereze. Admiratorii săi o mai acuză, din când în când, de prea mult Photoshop, atunci când în pozele publicate pe rețelele de socializare pare de 19 ani și nicidecum de 54.

Tania Budi, „arsenal” de iubiți celebri

Pe parcursul anilor, Tania Budi s-a iubit cu câțiva bărbați celebri din showbiz-ul românesc. Printre aceștia se numără Cătălin Botezatu, Lucian Viziru, Dan Bittman, dar și Adrian Cristea. În urmă cu aproximativ doi ani, Budi se afișa la brațul unui partener tinerel decât ea cu 26 de ani. La momentul actual nu este cunoscut dacă cei doi mai formează, sau nu, un cuplu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini