Redactia.ro
Home » Monden » Tariful lui Culiță Sterp la evenimente. E unul dintre cei mai căutați cântăreți din România

Tariful lui Culiță Sterp la evenimente. E unul dintre cei mai căutați cântăreți din România

Tariful lui Culiță Sterp la evenimente. E unul dintre cei mai căutați cântăreți din România

Tariful lui Culiță Sterp la evenimente. Tânărul cântăreț, care a împlinit anul acesta 30 de ani, rămâne unul dintre cei mai căutați și apreciați cântăreți din Romînia. Iată ce sume i-au ajuns în conturi de-a lungul timpului.

Tariful lui Culiță Sterp la evenimente. E unul dintre cei mai căutați cântăreți din România

Culiță Sterp și nu numai el, întreaga lui familie, sunt foarte apreciați de români. Ei sunt văzuți ca simpli oameni care au pornit de jos și au ajuns departe, în lumina reflectoarelor, dar care și-au păstrat modestia. Culiță Sterp, fostul concurent de la Survivor România 2021, are fără îndoială milioane de fani în întreaga țară, cel mai probabil, și a reușit să strângă bani frumoși din evenimentele la care a fost și este invitat.

În 2020, de exemplu, pentru o petrecere de nuntă la care cânta toată noaptea, Culiță Sterp cerea în jurul sumei de 4.000 de euro, bani pe care îi împărțea cu cei din formație, conform unui material exclusiv Fanatik. Ulterior, în 2021, el a mai crescut tarifele.

„Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte personae. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea. Sună multă lume, sunt mulți care vor să le cânte”, a spus, în exclusivitate, Raul Zeța, managerul lui Culiță Sterp, conform sursei menționate mai sus.

Culiță Sterp și partenera lui de viață, Daniela Iliescu, au devenit anul trecut părinții unui băiețel pe nume Milan. Ambii sunt pur și simplu cuceriți de micuț și se pare că au planuri să-și extindă familia. Culiță visează să fie tată de fată și îi bate tot felul de apropouri logodnicei ori de câte ori are ocazia. La un moment dat, el a întrebat-o pe iubita lui, într-un comentariu din mediul online, dacă îi face și o fetiță. Răspunsul Danielei: ,,Din încă doi, trebuie să iasă și o fată frumoasă”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniela (@daniela.iliescu)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: