Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl Andreei Mantea, reacție dură după ce fiica sa a pozat nud: “Ești zero, te-ai vândut!”. Mărturisiri dureroase despre relația vedetei Tv și părintele ei

Tatăl Andreei Mantea, reacție dură după ce fiica sa a pozat nud: “Ești zero, te-ai vândut!”. Mărturisiri dureroase despre relația vedetei Tv și părintele ei

Andreea Mantea face mărturisiri dureroase despre relația cu tatăl ei, cel cu care a intrat într-un conflict extrem de dur după ce vedeta TV a acceptat să pozeze nud pentru o revistă de adulți.

La mai bine de 16 ani, Andreea Mantea a vorbit despre unul dintre momentele cele mai marcante ale carierei sale în TV. Este vorba de celebra apariție în revista cu iepurași, un pictorial cu care focoasa brunetă a reușit să le atragă atenția și celor de la Playboy America.

Vedeta Kanal D a fost nevoită să își înfrunte tatăl la acel moment, care când a aflat că fiica sa a pozat nud, a ajuns la o adevărată criză de nervi. Așa se face că ani de zile după aceea decizie, Andreea Mantea și tatăl ei au avut o relație extrem de tensionată.

Tatăl Andreei Mantea, după ce fiica sa a pozat nud: “Ești zero, te-ai vândut!”

În emisiunea online ”În oglindă” a lui Mihai Ghiță, Andreea Mantea a vorbit sincer despre începutul carierei în showbiz, care n-a fost deloc ușor. Vedeta Kanal D a avut mult de furcă la debutul în TV chiar cu tatăl ei. Părintele nu a fost de acord ca fiica lui să pozeze în Playboy, căruia i-a reproșat atunci că s-a vândut.

Andreea Mantea s-a vrut actriţă, dar ca să meargă la Facultatea de Teatru, ar fi fost nevoită să plece din casa părinţilor săi. Se întâmpla în 2006, atunci când Andreea Mantea era la începuturile ei în showbiz. Și-a făcut intrarea cu un pictorial în ipostaze incendiare în revista Playboy. Pe atunci fiind doar o tânăra de 19 ani, însă la fel de focoasă ca acum, Mantea a pozat în tandrețuri cu o altă tânără. Este vorba de fotomodelul internațional Cecilia Miloiu.

A fost imediat plăcută de persoanele potrivite, așadar Andreea și-a făcut debutul în cariera mult dorită în televiziune. Atunci, Andreea Mantea lucra la Kiss Tv și a fost singurul playmate care a ajuns până în America. Așa a ajuns să fie aleasă de cei de la Playboy America să apară și în calendarul Playboy Europa.

Andreea Mantea, mărturisiri dureroase despre părintele ei

Eram atât de supărată pe tata că nu m-a lăsat să dau la Teatru și Film, încât tot ce apărea prin agenția de modele, că era reclamă, film, emisiune, și tot ce ținea de televizor, mă duceam. Mă duceam peste tot, nu țineam cont. Și când a apărut acest casting pentru această emisiune, m-am dus. Ce nu am știut însă, oamenii care au fost acolo încă trăiesc și pot confirma, eu nu am știut că va trebui să pozez în Playboy.

Doar locul întâi, cea care câștiga Miss Playboy trebuia să aibă acest pictorial. Niciodată pe acest pământ nu m-am gândit eu că și locul doi, și locul trei, și Miss Popularitate. Și am zis că eu nu vreau, eu am venit la televizor să apar să îl enervez pe tata, eu nu vreau să pozez. «Păi scrie în contract.» Și scria, într-adevăr”, a mărturisit Andreea Mantea.

Am vrut să mă duc să îmi pun un picior în ghips ca să nu pozez. Oamenii ăia erau ditamai echipa și mi-au spălat creierul și îi lăsam pentru că mie îmi convenea, era încă o palmă pe care i-o dădeam tatălui meu. Dacă mă lăsa să mă duc la Teatru și Film, nu aveam niciun pictorial în Playboy. Mă duceam peste tot doar să îi arăt că mă duc”, a explicat Mantea.

”Și a înnebunit când a văzut acel pictorial. Am plecat de acasă. Mama a tăiat cablul de la televizor, când a fost emisiunea. S-a urcat pe un scaun și a tăiat cablul, ca el să nu poată să vadă. Ne-am întâlnit după câteva zile, țin minte că mi-a trântit ziarul peste ochi.

Nu m-a bătut, nu m-a lovit, mi l-a trântit peste ochi și mi-a zis «Atât de mulți ani ai învățat degeaba, atât de mulți ani te-am învățat lucruri degeaba. Ai făcut atât de multe lucruri degeaba, ești zero, nu mai reprezinți nimic. Un om când nu mai are nimic de oferit începe să se vândă pe el. Tu asta ai făcut, te-ai vândut. Și pentru ce?». Și i-am zis «Să-ți arăt că pot» Și mi-a zis «Puteai să vii să vorbești cu mine, decât să faci asta. Mie mi-e rușine să merg pe stradă, dar ție îți va fi și mai rușine»”, a dezvăluit vedeta Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: