Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl fetei ucise într-un apartament din Sectorul 4 își strigă durerea, la două luni de la moartea fiicei: «Din zi în zi îmi e mai greu»

Tatăl fetei ucise într-un apartament din Sectorul 4 își strigă durerea, la două luni de la moartea fiicei: «Din zi în zi îmi e mai greu»

tata fata ucisa

Principalul suspect în cazul morții fetei de 12 ani găsită într-un sac într-un apartament din Bucureşti este cu un pas mai aproape de extrădare. Judecătorii olandezi au dezbătut solicitarea autorităţilor din România. Peste două săptămâni individul va afla dacă va fi predat poliţiei de la noi. Între timp, anchetatorii au refăcut pas cu pas filmul crimei.

Tatăl fetei ucise speră că instanța va face dreptate

De la momentul în care a fost arestat de poliția din Olanda, Ilie Șerbuc a refuzat să coopereze cu autoritățile române. Ieri, judecătorii olandezi au ținut prima ședință pentru a discuta cererea de extrădare, însă verdictul va fi pronunțat abia peste două săptămâni. Înainte de a se pronunța verdictul, anchetatorii refac cu atenție toate detaliile ultimelor ore din viața Anei.

Potrivit informațiilor, copila a vorbit ultima dată la telefon cu tatăl ei pe 9 aprilie. La momentul respectiv, se afla la mama ei și avea planificată întoarcerea acasă în următoarele două zile. Din nefericire, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Tatăl fetei speră să se facă dreptate și ca mama și concubinul acesteia să fie condamanți la închisoare pe viață. La fix două luni de când şi-a înmormântat copila, Vasile Constantin spune că viaţa i s-a schimbat dramatic și că nu poate trece peste pierderea pe care a suferit-o. «Nu pot, eu văd lipsa copilului meu zi de zi, şi din zi în zi îmi e mai greu», a declarat tatăl fetei.

Ilie Marcel Şerbuc, principalul suspect în cazul crimei din sectorul 4, i-a mărturisit mamei sale, la telefon, că a ucis-o pe fetiţa găsită ascunsă în lada unei canapele. Declaraţia mamei e probă în dosar şi i-a convins pe judecătorii de la Tribunalul Bucureşti să emită mandat de arestare preventivă pe numele lui Şerbuc.

Potrivit anchetei, proprietarul apartamentului unde a fost găsit cadavrul fetiței a dezvăluit că a închiriat locuința către Marcel Șerbuc prin intermediul unui agent imobiliar, la sfârșitul lunii martie, în acest an. Marcel Șerbuc s-a mutat acolo împreună cu partenera sa de viață, Monica I., și cu fiica acesteia, Ana Maria Constantin, în vârstă de 12 ani. Corpul copilei a fost descoperit în lada unei canapele din apartament.

Filmul tragediei din București. Mama copilei ucise nu s-a îngrijorat atunci când fetița a dispărut

Tatăl biologic al Anei Maria a relatat anchetatorilor că a avut ultima conversație telefonică cu ea pe 9 aprilie, cu o săptămână înainte de Paște. La două zile distanță, pe 11 aprilie, tatăl a încercat să o sune din nou, însă fetița nu a mai răspuns la telefon. Pe 13 aprilie, conform declarațiilor anchetatorilor, Marcel Șerbuc și partenera sa de viață au părăsit România, având ca destinație Spania.

Femeia a fost ulterior reținută de poliția din Spania și audiată prin videoconferință. În cadrul audierii, ea a mărturisit că cu 2-3 zile înainte de plecarea lor în Spania, fetița i-ar fi comunicat că dorește să meargă să-și vadă tatăl biologic.

Potrivit relatării mamei, în ziua următoare, în jurul orei 5:00 dimineața, ea a plecat la muncă, lăsând-o pe Ana Maria în apartamentul închiriat, în compania lui Marcel Șerbuc. Când s-a întors acasă, în jurul orei 14:00, a constatat că fetița nu mai era acolo. Femeia nu s-a impacientat de faptul că fiica sa a dispărut și nu a depus efortul de a o căuta.

Sursă foto Observator

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: