Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl lui Teo Trandafir, Ion Uță, mărturisiri dureroase: „Trebuie să plec! Am 80 de ani, s-a făcut timpul!”

Tatăl lui Teo Trandafir, Ion Uță, mărturisiri dureroase: „Trebuie să plec! Am 80 de ani, s-a făcut timpul!”

Tatăl lui Teo Trandafir trece printr-o perioadă grea a vieții, este imobilizat la pat din cauza problemelor de sănătate. În vârstă de 80 de ani, cunoscutul medic cardiolog Ion Uță a făcut mărturisiri dureroase.

Medicul cardiolog Ion Uță și tatăl lui Teo Trandafir locuiește acum în Brăila. Însă vremea nu l-a iertat. La cei 80 de ani, se confruntă cu probleme grele de sănătate. Este imobilizat la pat, dar își roagă fiica să nu se îngrijoreze pentru el, ci să aibă grijă de ea și de fiica ei, Maia.

Și chiar dacă pensia lui Ion Uță, tatăl lui Teo, se ridică la doar 1.500 de lei pe lună, octogenarul se bucură de cele câteva terenuri şi proprietăţi pe care le-a agonisit pe timpul vieții. Însă cea mai mare bucurie a vieții sale este chiar fiica sa, așa cum avea chiar el să o spună.

Tatăl lui Teo Trandafir: „Ne mai luăm la ceartă pe subiectul cine iubește mai mult”

L-a impresionat până la lacrimi când a auzit-o pe fiica sa spunând că ultimul bărbat care i-a spus te iubesc a fost chiar el, tatăl ei.

„Așa e, eu și Teo vorbim cât de mult se poate și ne spunem te iubesc. Ne mai luam și așa la câte o ceartă pe subiectul cine iubește mai mult, că eu o țin una și bună că eu o iubesc mai mult. Vorbim amabilități. E o distanță între noi totuși. Ea are treburile ei, eu am treburile mele. Ne vedem cât de des se poate, vorbim la telefon și se interesează de soarta mea.

Eu sunt rău cu sistemul motor, nu pot să mai merg, să alerg! Ea mă întreabă mereu: <tată, pot să fac ceva pentru tine?> Eu îi spun:< Teo, pune-te tu pe tine în față și pe fata ta!>.”, a povestit tatăl lui Teo Trandafir, într-un interviu pentru Click.

Tatăl lui Teo Trandafir, Ion Uță, mărturisiri dureroase: „Trebuie să plec! Am 80 de ani, s-a făcut timpul!”

Însă Ion Uță este chinuit de bolile bătrâneții și a făcut o mărturisire cutremurătoare.

„Eu am o treabă… vreau să plec! Trebuie să plec pentru că e timpul! Am 80 de ani, s-a făcut timpul!

Eu știu că am făcut un lucru bun în viață! Am făcut un copil, a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut în toată viața mea. Dincolo de facultăți, de meserie, de orice!”, ne-a mai spus, emoționat, bărbatul.

Teo Trandafir și tatăl ei, medicul cardiolog Ion Uță, au îngropat securea războiului, în urmă cu câțiva ani, după ce o perioadă bună de timp au fost ca șoarecele și pisica.

Neînțelegerile dintre Teo și tatăl ei au debutat în 2011, când vedeta Tv a fost diagnosticată cu pancreatită. A fost operată de urgență, la Viena. Însă atunci Ion Uță nu și-a vizitat fiica la spital.

Supărată, Teo nu și-a invitat tatăl la nunta ei cu Constantin Iosef. Nici Ion Uță nu a invitat-o la cununia civilă cu cea de-a doua sa soție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: