Redactia.ro
Home » Monden » Tavi Clonda, declarație de dragoste emoționantă pentru Gabriela Cristea cu ocazia aniversării sale de 47 de ani

Tavi Clonda, declarație de dragoste emoționantă pentru Gabriela Cristea cu ocazia aniversării sale de 47 de ani

Zi specială în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Prezentatoarea de televiziune își serbează astăzi ce de-a 47-a aniversare, ocazie cu care soțul său a ținut să-i demonstreze din nou cât de mult o prețuiește. Încă de dimineața, i-a transmis o urare emoționantă în mediul online, iar imaginile care au însoțit-o au fost menite să le suprindă perfect povestea de dragoste.

Gabriela Cristea împlinește astăzi 47 de ani

Nu mai încape nicio îndoială pentru nimeni că Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează o pereche perfectă, mai ales că declarațiile de dragoste nu lipsesc deloc din mariajul lor. Totul a început pentru ei pe platourile de filmare ale emisiunii „Te vreau lângă mine”, iar apoi a evoluat cum nu se poate mai frumos. În anul 2015 și-au jurat iubire pentru tot restul vieții, iar ulterior familia lor a fost completată perfect de micuțele Victoria și Iris. Fetițele sunt cea mai mare bucurie a celor doi soți, mai ales că fac tot posibilul să le dedice cât mai mult timp și dragoste.

Chiar dacă familia Cristea-Clonda se află în prezent în carantină, deoarece au fost infectați cu noul virus, acest lucru nu a însemnat că ziua de naștere a prezentatoarei va trece nesărbătorită. Gabriela împlinește astăzi frumoasa vârstă de 47 de ani și se va bucura de o celebrare în familie, alături de cei pe care îi iubește mai presus de orice.

Tavi Clonda, urare emoționantă pentru soția sa

Pentru că își iubește nespus soția, Tavi Clonda a simțit să-i transmită soției sale un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. În primul rând, i-a mulțumit pentru viața minunată pe care și-au construit-o împreună și familia pe care o au, apoi și-a declarat dragostea pentru ea. Știm deja că artistul este un bărbat foarte romantic, căci nu doar o dată și-a suprins partenera cu flori sau cadouri inedite, așa că gestul său de acum nu a făcut decât să confirme acest lucru.

Cum deja este o femeie foarte iubită, soțul Gabrielei Cristea i-a dorit multă sănătate și succes în tot ceea ce își propune. Pe lângă faptul că este o mamă dedicată, prezentatoarea a revenit în televiziune, iar cariera și proiectele în care este implicată îi vor aduce probabil multe bucurii în anii ce vor urma. Tavi o susține, iar împreună putem să spunem că formează o echipă perfectă, mai ales că au reușit să îmbine perfect viața de familie cu cea profesională.

„Azi e ziua soției mele, Gabriela! Îți mulțumesc iubita mea pentru că mi-ai transformat toate visurile în realitate, am o soție exact așa cum mi-am dorit și 2 copii după sufletul nostru! Să fii sănătoasă (pentru că iubita ești) și să ti se îndeplinească toate dorințele alături de noi și de toți cei care te iubesc! Pozele din postare arată o parte din călătoria în 2, apoi în 3 și apoi în 4 și stai să vezi ce mai urmează! La muuuulti ani, dragostea mea”, a scris acesta pe Instagram.

Postarea a fost într-adevăr emoționantă, deoarece a fost însoțită de poze in arhiva personală a celor doi soți. Urmăritorii lor din mediul online i-au putut vedea în evoluție, de la începutul relației lor, până în punctul în care au devenit fericiții părinți a două fetițe minunate.

Gestul lui Tavi nu a rămas fără răspuns din partea Gabrielei, care a dorit să-și arate recunoștința pentru dragostea soțului său în fața oamenilor de pe rețelele de socializare.

„M-am fastâcit! Îți mulțumesc și eu pentru călătoria noastra și abia aștept să văd ce ne mai așteaptă. Te iubesc!”, i-a răspuns prezentatoarea de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: