Redactia.ro
Home » Monden » Tavi Clonda își apără soția. Ce a putut să zică artistul: „Nu am făcut-o pentru bani, din plăcere”

Tavi Clonda își apără soția. Ce a putut să zică artistul: „Nu am făcut-o pentru bani, din plăcere”

Cum o apără Tavi Clonda pe Gabriela Cristea?!

Recent, în cadrul unei apariții la „Xtra Night Show”, Tavi Clonda a vorbit deschis despre provocările cu care se confruntă soția sa, Gabriela Cristea, în lumina publică și a răspuns criticilor aduse afacerii familiei cu cozonaci. Celebrul cuplu, care se bucură de o largă comunitate de fani pe rețelele sociale, a întâmpinat recent o serie de comentarii negative care au vizat atât performanța profesională a Gabrielei cât și calitatea produselor lor culinare.

Ce a transmis Tavi Clonda

Tavi a explicat că, deși majoritatea feedback-ului primit este pozitiv, au existat momente în care Gabriela a fost profund afectată de comentarii nefondate. Unul dintre aceste incidente a inclus acuzații că Gabriela ar fi fost sub influența alcoolului în timpul emisiunii „Mireasa”, o situație pe care Tavi a descris-o ca fiind deosebit de stresantă pentru ea. „Cel mai mult a deranjat-o faza în care s-a scris că a băut la emisiune. Eu m-am supărat pe ea că a deranjat-o”, a mărturisit Tavi.

În plus, au fost critici legate de calitatea cozonacilor produși de Gabriela, o pasiune pe care ea a transformat-o într-o mică afacere. Tavi a clarificat că acest demers nu a fost motivat de câștigurile financiare, ci de plăcerea de a găti și de a oferi ceva special comunității: „Nu am făcut asta pentru bani, am făcut-o de plăcere. Au zis oamenii că vor și ei”.

„Suntem obișnuiți de atât timp. Ea este și mai de mult decât mine în showbiz, fiind și mai mare. Comentariile pozitive sunt mai multe și mai ok. Cel mai mult a deranjat-o faza în care s-a scris că a băut la emisiune. Eu m-am supărat pe ea că a deranjat-o. Am vorbit despre ea, a deranjat-o cel mai mare. În rest nu a fost. Nu a fost mare lucru. O deranjează știrea asta cu cozonacii ei, a făcut și acte, îi lasă 5-10-100 de zile să vadă cum sunt și are notat totul. Nu am făcut asta pentru bani, am făcut-o de plăcere. Au zis oamenii că vor și ei. Găsește locuri de muncă pentru comunitatea ei”, a spus Tavi Clonda la Xtra Night Show, arată antenastars.ro.

Afacerea familiei, Tavi și Gabriel vând cozonaci

Tavi a adăugat că Gabriela a întreprins demersuri serioase pentru a asigura calitatea produselor sale, inclusiv efectuarea de teste și menținerea unei documentații riguroase: „A făcut și acte, îi lasă 5-10-100 de zile să vadă cum sunt și are notat totul”.

Deși a început ca un hobby, afacerea cu cozonaci a luat amploare, ajungând să primească precomenzi pentru 3.000 de cozonaci pentru sărbătorile de Paști. Gabriela nu doar că gestionează producția, dar și creează alte produse tradiționale precum zacuscă și dulceață de ardei iute. „Nu a mai dormit de câteva nopți. E acolo (nr. la patiserie) încontinuu. Are și câteva doamne care o ajută”, a dezvăluit Tavi despre eforturile soției sale.

Prin aceste declarații, Tavi Clonda își propune să clarifice și să apere reputația soției sale, subliniind dedicarea și pasiunea ei atât în cariera de televiziune cât și în cea de antreprenoriat. Acest episod evidențiază presiunile cu care se confruntă personalitățile publice și dificultățile pe care le întâmpină în gestionarea vieții private în spațiul public.

„Nu a mai dormit de câteva nopți. E acolo (nr. la patiserie) încontinuu. Are și câteva doamne care o ajută. De o lună de zile lucrează cu ele, dar tot e ea acolo. Are precomandă de 3.000 de cozonaci. Eu le-am zis că ajut cu ce pot, dar nu mă bag la asta. E business de familie, dar eu ajut din umbră. Face mai multe produse, zacuscă, dulceață de ardei iute, la dulce se pricepe foarte bine, a dat lovitura așa” , a mai spus soțul Gabrielei Cristea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: