Redactia.ro
Home » Știri » Taxă de duș, în stațiunea Mamaia. Cât costă să te speli pe plajă

Taxă de duș, în stațiunea Mamaia. Cât costă să te speli pe plajă

Taxă de duș, în stațiunea Mamaia. Cât costă să te speli pe plajă

„Taxă de duș” a apărut și în stațiunea Mamaia. Iată cât costă să te speli pe plajă în cazul în care dorești acest lucru. Totuși, până și cei de la Protecția Consumatorului par revoltați.

Taxă de duș, în stațiunea Mamaia. Cât costă să te speli pe plajă

Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România atrage atenția asupra anomaliilor descoperite de-a lungul timpului pe litoralul românesc. Una dintre acestea este și „taxa de duș”.

„Dacă ești pe plajă și trebuie să mergi la toaletă, trebuie să iei cheia de la bar pentru a deschide lacătul de la toaleta ecologică! Dacă vrei să faci un duș după plajă, trebuie să ai la tine 5 lei pentru a plăti taxa de acces la duș! Condiții de mahala în unele sectoare/subsectoare de plajă de pe litoral în ceea ce privește asigurarea condițiilor sanitare stabilite prin legislația aplicabilă!”.

„Operatorii de plajă sunt obligați de legislație sa asigure următoarele condiții: o cabină de schimbare a vestimentației la 100 de turiști; 1 pubelă de 100/150 litri pentru colectarea deșeurilor la o suprafață de 250 metri pătrați; 1 grup sanitar la 50 de turiști: 1 duș la 50 de turiști. Față de cerințele menționate mai sus, unii operatori de plajă au amplasat toalete ecologice insuficiente ca număr raportat la gradul de încărcare al sectorului respectiv de plajă!”, transmite asociația prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: