Redactia.ro
Home » Știri » Taximetrist român, înjunghiat mortal la Londra. Bărbatul urma să se căsătorească anul acesta

Taximetrist român, înjunghiat mortal la Londra. Bărbatul urma să se căsătorească anul acesta

Un român, taximetrist în Marea Britanie, a fost ucis, miercuri seara, în fața unei școli din Tottenham, o suburbie a Londrei. Autoritățile cred că, cle mai probabil, cel care l-ar fi ucis este chair clientul care îl solicitase pentru o cursă printr-o aplicație mobilă. Autorul este căutat acum de poliție. Mai mult, bărbatul urma să se căsătorească anul acesta. 

Taximestrist român, înjunghiat mortal la Londra. Bărbatul urma să se căsătorească anul acesta

Gabriel Bringye, în vârstă de 37 de ani, a fost descoperit de un șofer de autocar  care a văzut că nu se mișcă. Ulterior, bărbatul a chemat autoritățile. Echipajul care a ajuns la fața locului a anunțat decesul. Bărbatul fusese înjunghiat mortal. Românul a fost cel mai probabil ucis de ultimul său client, preluat prin apliația Bolt, care a fugit însă fără a lua nimic, ceea ce îi face pe polițiști să creadă că a fost un atac țintit.

Gabriel, taximestristul ucis, urma să se căsătorească anul acesta și locuia de 13 ani în Marea Britanie.

Planurile de nuntă au fost suspendate din cauza Covid, dar Gabriel spera că el și Mara se vor putea căsători anul acesta. Este o targedie îngrozitoare. El a fost cea mai drăguță și blândă ființă umană pe care ai fi putut să o întâlnești. Nu ar face rău unei muște. Suntem cu toții șocați. Nu știm dacă s-a certat cu un pasager și a fost înjunghiat din cauza asta. Nu-mi vine să cred de ce ar vrea cineva să-l rănească”, a declarat un prieten de-al lui Gabriel.

Inspectorul șef Treena Fleming, cel care coordonează forțele de poliție din zona respectivă, a declarat pentru presa britanică: Detectivii lucrează din greu pentru a afla ce s-a întâmplat.”

Inspectorul șef Neil John, cel care conduce ancheta în acest caz, a făcut primele declarații.

„Suntem încă în primele etape ale anchetei și încercăm să stabilim ce s-a întâmplat miercuri seara și motivul acestui atac. Gabriel, care lucra ca taximetrist privat, a fost atacat în interiorul mașinii sale. Trebuie să știm de ce era acolo și cine a mai fost cu el.”, a spus Neil John.

Este al cincisprezecelea caz de omor înregistrat la Londra de la începutula cestui an.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: