Redactia.ro
Home » Stil de viață » Te-ai gândit după ce criterii îți alegi soțul? Iată 5 sfaturi primite de o tânără de la tatăl său. Asta da lecție de viață!

Te-ai gândit după ce criterii îți alegi soțul? Iată 5 sfaturi primite de o tânără de la tatăl său. Asta da lecție de viață!

Cu toții știm că fetele sunt protejate de tații lor chiar și după căsătorie. Tații vor merge până în pânzele albe ca prințesele lor să aibă alături bărbatul perfect, cel căruia să-i poată ceda coroana. Desigur…există posibilitatea ca niciun bărbat să nu îndeplinească această titulatură, dar merită încercat! Iată cele mai utile 5 sfaturi în alegerea bărbatului perfect!

Tatăl unei tinere care urmează să se căsătorească a îndetaliat 5 criterii pe care dacă viitorul vostru soț nu le îndeplinește… trebuie să vă puneți un semn de întrebare și să vă regândiți poziția în relație. Cu siguranță nici tatăl vostru n-ar agrea o persoană care nu se regăsește printre aceste criterii definitorii:

Întâlnește-te cu bărbatul care te face fericită, dar mărită-te cu cel care te face să râzi!

Acest prim sfat este unul de care toate fetele trebuie să țină cont! Nu sta cu un om morocănos! Nu este greșit ca partenerul de viață să fie o fire analitică, dar să nu uite să vadă frumusețea și bucuria vieții! Trăim vremuri grele, iar dacă iubitul vă induce mereu o stare energică și pozitivă, atunci a trecut un prim „hop” în a obține titulatura de „soțul perfect!”.

„Înainte să spui marele „DA!” trebuie să-l vezi în toate stările: de la supărat, furios până la speriat sau bolnav

Întotdeauna este important să cunoști viciile partenerului de viață! Reacțiile unui om sunt diferite în funcție de starea de spirit și trebuie să te asiguri că nu vei avea o surpriză după o lună, un an sau chiar 10! Dragostea trebuie să fie veșnică. Asigură-te că-ți cunoști jumătatea înainte de a face pasul cel mare! De ce să ajungi la un divorț nedorit, când jurăm iubire veșnică în fața Domnului?

Și nu uita! Oamenii nu se shimbă!

Ai încredere în instinctul tău!

Fetelor, primul instinct este cel corect! Dacă nu te simți sigură pe omul de lângă tine, fugi! Asigură-te că nu te va răni, dar că nu-l vei răni nici tu pe el din cauza insecurității tale emoționale. Odată ce v-a pus marea întrebare încercați să nu fiți furate de momentul acela unic dacă nu este persoana cu care vă doriți să îmbătrăniți!

Dacă pune banii pe primul loc, nu te merită!

Dragostea și banii sunt inamici! Ai grijă și observă cât de dispus este partenerul tău să te facă fericită. Sunt foarte multe divorțuri izbucnite din motivul banilor. De ce să ajungi și tu acolo? Asigură-te că ești pe primul loc!  Banii se fac, oamenii îi poți pierde pentru totdeauna….

Ai grijă cum tratează animalele!

Modul în care partenerul tău tratează animalele îți poate indica ce fel de personalitate are la drum lung! De multe ori așa cum se comportă cu drăgălașele viețuitoarele, așa se va comporta și cu viitorii voștri copii.

Dacă crezi că iubitul tău a bifat toate aceste caracteristici, atunci vei avea parte de un soț minunat, dar dacă abia se regăsește printre ele, mai citește-le odată și încearcă să faci ceva benefic ție!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: