Redactia.ro
Home » Știri » Țeapă în numele ANAF! Cum arată mesajul fals trimis românilor: ”Nu trimiteți bani către acele conturi”

Țeapă în numele ANAF! Cum arată mesajul fals trimis românilor: ”Nu trimiteți bani către acele conturi”

GALERIE FOTO (2)

O nouă țeapă în numele ANAF! Reprezentanții instituției atenționează românii cu privire la noi mesaje false, care au fost emise în numele ANAF. Totul se întâmplă la o lună de la precedentele emailuri trimise de infractori cibernetici.

Cum arată mesajul fals trimis românilor

Reprezentanții instituției atenționează românii cu privire la noi mesaje false, care au fost emise în numele ANAF. Totul se întâmplă la o lună de la precedentele emailuri trimise de infractori cibernetici. Reprezentanții ANAF informează românii cu privire la noile mesaje false, care au fost emise în numele instituției. Aceste noi mesaje sunt trimise la o lună de la precedentele emailuri ale unor infractori cibernetici.

La sesizarea unor contribuabili, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) atrage atenția asupra mesajelor false prin care contribuabilii sunt anunțați că au de plătit „impozite către sistemul bugetar din România”. ANAF îi sfătuiește pe contribuabili să nu deschidă acele emailuri, iar dacă au fost deschise, să nu acceseze documentele anexate sau link-urile din conținut. De altfel, reprezentanții instituției le transmit românilor să nu trimită bani către conturile menționate.

Mesajul transmis de reprezentanții ANAF

Reprezentanții ANAF au transmis că mesajele respective nu trebuie să fie deschise, iar în cazul în care au fost deschise, nu trebuie accesate documentele anexate sau link-urile din conținut. Un alt lucru important anunțat de aceștia este faptul că nu trebuie trimiși bani către conturile menționate în mesajul respectiv.

„Pentru siguranța dumneavoastră, vă sfătuim să nu deschideți aceste emailuri, iar, dacă au fost deschise, să nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut. Și, în niciun caz, să nu transmiteți bani către conturile menționate!”, a transmis Fiscul. ANAF spune că a dezvoltat și pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, serviciul Spațiul Privat Virtual, pentru o comunicare securizată cu instituția.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: