Redactia.ro
Home » Știri » Telefonul partenerului tău stă neparolat lângă tine. Ce faci? Ce răspunde Mircea Badea: „Doamne ferește!”

Telefonul partenerului tău stă neparolat lângă tine. Ce faci? Ce răspunde Mircea Badea: „Doamne ferește!”

Telefonul partenerului tău stă neparolat lângă tine. Ce faci? Ce spune Mircea Badea

Mircea Badea a spus ce ar trebui să facă oricine, în opinia lui, dacă telefonul neparolat al iubitei/iubitului se află lângă el/ea și ar avea acces la mesaje, poze sau alte lucruri posibil compromițătoare. Iată răspunsul extrem de franc al jurnalistului.

Telefonul partenerului tău stă neparolat lângă tine. Ce faci? Ce răspunde Mircea Badea: „Doamne ferește!”

Mircea Badea a vorbit despre iubire în emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN. Și puțini oameni sunt capabili să iubească, a dat acesta de înțeles.

„Când aud de iubire, mie îmi vine să vomit. Iubirea e ceva extrem de rar, ceva extrem de profund, inaccesibil marii majorităţi a oamenilor de pe planetă, e ceva care nu e pentru oricine. S-a trivializat această noţiune exclusivistă, extrem de rară, încât orice ieftinăciune de pe planetă e justificată prin iubire. Gelozia nu are nicio legătură cu iubirea, gelozia e o boală psihică, iar iubirea este un fenomen aproape spiritual spre metafizic, nu are nicio legătură cu nevoia de posesie pe care o au unii sau unele. Gelozia este boala orgoliului. Dacă vrei să ai acces la iubire, măcar iluzoriu, citeşti Nichita Stănescu (…)”, a spus Mircea Badea.

Jurnalistul și-a imaginat o situație. Ce trebuie făcut când cineva are acces la telefonul neparolat al partenerului de viață.

„Toată această poliţie pe care o fac unii, să verifice, să-i ia telefonul celuilalt, Doamne fereşte! Mai zic unii, Păi tu nu-i verifici telefonul?. Ce să fac? Dacă telefonul iubitei este aici, nesupravegheat, neparolat, ce trebuie să faci tu? Te dai dracului mai încolo!”, a mai spus Mircea Badea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: