Redactia.ro
Home » Știri » Telespectatorii ar putea să își ia adio de la Survivor. Motivul pentru care Pro TV se gândește să renunțe la emisiune

Telespectatorii ar putea să își ia adio de la Survivor. Motivul pentru care Pro TV se gândește să renunțe la emisiune

Fanii emisiunii care se difuzează pe Pro TV ar putea să își ia adio de la cel de-al șaselea sezon. Există motive clare de îngrijorare, iar postul de televiziune se gândește să renunțe la competiția care se filmează în Republica Dominicană.

După finalizarea celui de-al cincilea sezon Survivor România, mulți au început să își pună semne de întrebare dacă va mai avea loc și cel de-al șaselea sezon. Problemele care au apărut i-ar putea face pe producători să renunțe cu desăvârșire la formatul internațional, care a debutat pe micile ecrane ale românilor în ianuarie 2020, la Kanal D.

Survivor România riscă să dispară

Survivor România a întâmpinat dificultăți în a se impune în fața emisiunii ”Chefi la cuțite” sau „America Express”. Mai mult decât atât, emisiunea de pe Antena 1 a reușit să învingă Pro TV chiar și atunci când concurența a fost reprezentată de popularul serial Las Fierbinți, difuzat în același interval orar și în aceleași zile. Această situație ar putea conduce la posibilitatea ca sezonul care tocmai s-a încheiat să fie ultimul sezon al Survivor România, deoarece strategia trustului Pro este de a nu investi sume semnificative în emisiuni care nu pot face față concurenței și care nu pot produce la rândul lor bani.

Putem observa că alte emisiuni precum „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și „MasterChef” au dispărut din grila de programe a Pro TV-ului sau au fost mutate în alte intervale orare atunci când nu au reușit să se ridice la înălțimea competiției cu Antena 1 sau Kanal D. Telespectatorii și-au pierdut imediat interesul pentru aceste emisiuni și au optat pentru cele difuzate de Antena 1.

Costurile implicate în realizarea unui format  precum Survivor sunt imense. Chiar dacă emisiunea are sponsori și premiul cel mare este oferit de Vodafone, nu mai este niciun secret faptul că producătorii de la PRO TV plătesc concurenții cu cel puțin 1.000 de euro pe săptămână petrecută în Republica Dominicană. În cazul concurenților din echipa Faimoșilor, tarifele cresc semnificativ, ajungând la sume precum 6.000 de euro pentru fiecare săptămână. Spre exemplu, Vica Blochina a recunoscut că a avut cel mai mare onorariu din acest sezon. Aceste costuri trebuie luate în considerare, împreună cu cheltuielile de cazare în Republica Dominicană, deplasările cu avionul, costurile de producție și salariile angajaților.

Ce spun telespectatorii despre Survivor România

Din ce în ce mai multe persoane au ajuns să se plângă de emisiunea de pe Pro TV și de concurenții pe care producătorii îi aleg. Ultimul sezon a fost cel mai criticat, în mare parte și din cauza câștigătorului. Acest lucru îi face pe cei care se ocupă de acest format să se întrebe dacă mai merită sau nu să filmeze încă un sezon.

Producătorilor pare că le este din ce în ce mai greu să găsească persoane dispuse să părăsească România pentru o perioadă destul de lungă și să își încerce norocul în Republica Dominicană. Stresul, oboseala, lipsa hranei și probele grele la acre sunt supuși îi fac pe mulți să se gândească de două ori înainte de a accepta provocarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: