Redactia.ro
Home » Monden » Tensiuni între Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Care este adevărul din spatele prieteniei lor

Tensiuni între Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Care este adevărul din spatele prieteniei lor

Andreea Bălan a susținut recent un concert impresionant la Sala Palatului, marcat de împăcarea emoționantă cu tatăl său, Săndel Bălan. Totuși, absența Andreei Antonescu a ridicat întrebări, mai ales în contextul tensiunilor apărute după participarea la „America Express.” Se pare că neînțelegerile dintre cele două foste colege de trupă continuă, motiv pentru care Antonescu nu a fost invitată pe scenă. Bălan a preferat să interpreteze piesele Andre alături de două artiste tinere, marcând o nouă etapă în cariera sa.

Neînțelegeri care datează de la „America Express”

Tensiunile dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu au început în timpul participării lor la show-ul „America Express.” În cadrul competiției, ambele au trecut prin momente dificile, iar anumite vechi traume au fost redeschise, afectând dinamica relației lor. Potrivit declarațiilor Andreei Bălan, experiența din cadrul emisiunii a fost „karmică” și a ajutat-o să se vindece emoțional, însă după revenirea în România, legătura cu Antonescu s-a răcit considerabil.

Artista a declarat că fiecare dintre ele a evoluat pe căi diferite și că, în prezent, nu mai simte nevoia să continue proiectul Andre. Deși relația lor este cordială, colaborările muzicale sunt în acest moment improbabile.

Da, n-a fost pe scenă. S-au certat la „America Express”, au și vorbit despre acele neînțelegeri. Când s-au întors acasă, între ele s-a tăiat filmul. Dar, sunt problemele lor, nu mă bag. A cântat alături de două puștoaice, făcuse casting înainte. În rest, fiica mea a interpretat cântecele ei, din repertoriul solo, după despărțirea de Andre.  Eu am cântat cu Andreea melodia „Flori de tei”, m-am simțit bine pe scenă, i-am spus fiicei mele că sunt tare mândru de ea.”, a spus tatăl Andreei Bălan.

Împăcarea cu tatăl său și evoluția carierei solo

În cadrul concertului „Povestea sufletului meu,” Andreea Bălan a surprins publicul cu un moment emoționant: împăcarea cu tatăl său, după ani de relații tensionate. Săndel Bălan a urcat pe scenă alături de fiica sa, marcând o reconciliere mult așteptată. Momentul a fost primit cu aplauze din partea publicului, iar artista a declarat că acesta a fost un pas important în evoluția ei personală și profesională.

În timpul concertului, Bălan a interpretat atât hituri din perioada Andre, cât și piese din repertoriul său solo, subliniind tranziția de la cariera de trupă la succesul individual. Andreea a explicat că alegerea de a cânta alături de alte două artiste a fost motivată de dorința de a aduce un suflu nou în cadrul show-ului, în timp ce Antonescu a preferat să rămână în afara evenimentului.

Această decizie semnalează o separare clară între cariera solo a Andreei Bălan și trecutul său muzical în trupa Andre, indicând că este pregătită să lase în urmă anumite capitole din viața sa artistică.

Acolo s-au întâmplat niște lucruri și acolo am rărit-o. Pentru că, în „America Express”, mie, personal, mi s-au redeschis niște vechi traume, lucru foarte bun, pentru că așa m-a ajutat să le vindec, dar după aceea n-am mai simțit să mai continui cu Andre și în ziua de azi Andre nu mai este. Mă concentrez pe mine și pe cariera mea.

A fost ceva karmic de rezolvat și cred că noi am rezolvat karma asta în America Express, când am fost cu adevărat împreună și acolo s-a închis capitolul. Acolo, și eu și ea ne-am vindecat tot ceea ce aveam de vindecat, iar acum suntem foarte bine, dar separat. Adică ne vedem, ne salutăm, dar nu mai mult, pentru că fiecare a evoluat emoțional, spiritual, în direcții complet diferite.”, a spus Andreea Bălan în cadrul unui podcast.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: