Redactia.ro
Home » Știri » Tentativă de fraudă în numele Kaufland România. Mesajul care circulă în mediul online

Tentativă de fraudă în numele Kaufland România. Mesajul care circulă în mediul online

GALERIE FOTO (2) Tentativă de fraudă în numele Kaufland România.

Tentativă de fraudă în numele Kaufland România. Numele și logo-ul companiei Kaufland România au fost folosite fraudulos și abuziv în cadrul unei campanii online false. Kaufland avertizează clienții în legătură cu o tentativă de fraudă prin intermediul unei false oferte online.

Tentativă de fraudă în numele Kaufland România. Mesajul care circulă în mediul online

Kaufland România avertizează clienții în legătură cu o tentaivă de fraudă prin intermediul unei false oferte online sub forma. Numele și logo-ul companiei Kalufland România au fost folosite fraudulos în cadrul unei campanii online false. Acest mesaj urmărește inducerea în eroare a publicului, arată un comunicat al companiei. Concursul fals este reprezentat sub forma unui chestionar care îi invită pe cei ce îl accesează să răspundă la 4 întrebări despre Kaufland cu promisiunea că vor beneficiala final de un card cadou în valoare de 2000 de lei. “Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă! Prin chestionar, veți avea șansa să obțineți Un card cadou în valoarea de 2000 de lei”, este mesajul primit in numele companiei. Acest mesaj redirectionează utilizatorii către link-uri precum mugualty.top/kaufland-de, silencetribute.top/kaufland-de, luncheonlimp.top/kaufland-de, telleringral.top/kaufland-de, falsehorfume.top/kaufland-de și ministerialseduce.top/kaufland-de, nu aparține companiei.

Frauda in numele Kaufland

Astfel, compania îi îndeamnă pe utilizatori să nu participe la astfel de concursuri și să nu acceseze aceste link-uri. Kaufland România respinge categoric asemenea modalități de promovare. Totodată, compania ia toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea acestei tentative de fraudă. Compania recomandă clienților care vor să vadă ofertele Kaufland sau să se înscrie la concursuri oficiale derulate de organizație să acceseze doar link-urile publicate pe website-ul www.kaufland.ro sau pe canalele oficiale de social media www.facebook.com/kaufland.romania, www.instagram.com/kauflandromania.

Concurs fantomă în numele companiei germane Kaufland

În urmă cu câțiva ani, au apărut mai multe concursuri pe platformele sociale. Pentru că se apropiau sărbătorile de iarnă, s-a vehiculat că pe internet circulă fel și fel de concursuri fantomă organizate în numele marilor brand-uri în România. Reprezentantii Kaufland spun că persoane necunoscute au organizat concursuri online în numele firmei, concursuri false în urma cărora cei care participă ar câștigă vouchere în valoare de 200 lei.

“Mesajul care circulă în platformele sociale: „Kaufland oferă vouchere în valoare de 200 lei fiecare pentru sărbători! Revendicaţi-l acum. 1 voucher pe persoană” şi care trimite către site-ul www.kaufland.ro-promotie.com/ nu aparţine companiei noastre şi îi îndemnăm pe clienţi să nu participe la astfel de concursuri. De asemenea, reamintim clienţilor noştri să utilizeze întotdeauna ca surse de informare site-ul companiei www.kaufland.ro sau pagina oficială de Facebook. Toate concursurile şi promoţiile din mediul online organizate de Kaufland România au regulamente riguroase. “, a transmis managerul companiei din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: