Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir a dezvăluit cine este bărbatul celebru de care a fost îndrăgostită în tinerețe. Prezentatoarea a oferit un nume răsunător în lumea artistică

Teo Trandafir a dezvăluit cine este bărbatul celebru de care a fost îndrăgostită în tinerețe. Prezentatoarea a oferit un nume răsunător în lumea artistică

Teo Trandafir a dezvăluit recent un detaliu din viața sa la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Întrebată cine este bărbatul celebru de care a fost îndrăgostită în tinerețe, prezentatoarea a oferit un nume răsunător în lumea artistică. Între cei doi nu a existat niciodată mai mult decât o relație profesională, bazată pe respect, dar Teo a făcut mărturisirea abia acum.

Teo Trandafir a dezvăluit cine este bărbatul celebru de care a fost îndrăgostită în tinerețe. Prezentatoarea a oferit un nume răsunător în lumea artistică

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate figuri din televizunea română, dar a fost mereu foarte discretă atunci când a venit vorba de viața sa personală. Identitatea bărbaților cu care a fost într-o relație a fost ferită de public, iar ea a preferat să fie cunoscută pentru activitatea sa profesională.

Acest lucru nu înseamnă însă că curiozitățile despre acest subiect nu au existat. Teo a mărturisit că este foarte pretențioasă atunci când vine vorba de partenerii săi, ceea ce înseamnă că are mare grijă înainte să înceapă o legătură amoroasă. A existat însă o persoană pe care a îndrăgit-o în mare secret, iar recent a dezvăluit și numele acesteia.

În cadrul emisiunii Teo Show, Bursucul i-a adresat o întrebare destul de personală vedetei Kanal D. Acesta a fost curios cine este bărbatul din showbizul românesc, care a făcut-o să se îndrăgostească în tinerețe. Atunci, Teo Trandafir i-a dat un răspuns la care nimeni nu s-ar fi așteptat: Ștefan Bănică.

„Bursucu: Te provoc să spui numele vedetei din România de care erai îndrăgostită în adolescență! Nu ai voie Dan Bittman și Cătălin Botezatu!

Teo Trandafir: Ștefan Bănică Jr!

Bursucu: N-ai voie Ștefan Bănică Jr!

Teo Trandafir: Unde scrie?

Bursucu: Zic eu așa. Erai îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr?

Teo Trandafir: Da.

Bursucu: Și el știe?

Teo: Nu.”, a fost dialogul dintre cei doi.

Teo Trandafir i-a făcut complimente și lui Connect-R

Un alt artist pe care Teo Trandafir îl admiră în mod deosebit este Connect-R, pe care îl consideră un bărbat foarte atractiv. Chiar dacă prezentatoarea se simte mult prea în vârstă pentru el, a  mărturisit că îi apreciază aspectul fizic.

„Nu prea pot să zic, că e nouă treaba. Măi, eu când l-am văzut penultima oară pe Connect-R, mi-au căzut cerceii din urechi. Deci arată Connect-R… Sigur c-aș putea să îi fiu mămăiță, adică aș putea să îi fac sarmale, dar dreptul meu de a admira… Connect-R e frumos de plângi cu vorbe.”, a declarat ea într-o ediție mai veche a emisiunii Teo Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: