Redactia.ro
Home » TV » Teo Trandafir, detalii intime. Prezentatoarea TV face dezvăluiri despre bărbații din viața ei

Teo Trandafir, detalii intime. Prezentatoarea TV face dezvăluiri despre bărbații din viața ei

Teo Trandafir și-a ținut viața personală departe de ochii publicului. Vedeta a fost căsătorită de două ori și are și o fetiță. 

 

Teo Trandafir, dezvăluiri despre bărbații din viața ei

 

Vedeta a ales să vorbească despre bărbații din viața ei, deși a păstrat discreția atâta timp. La opt ani de la ultimul divorț, Teo a dezvăluit care au fost motivele care au dus la despărțirile de bărbații pe care îi credea partenerii de viață.

Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima căsătorie a avut loc în anul 1990 cu pilotul Alexandru Trandafir. Din primul mariaj care a durat 6 ani, prezentatoarea TV a decis să păstreze numele soțului.

Teo a ales să se recăsătorească în anul 2012 cu Constantin Iosef. Căsătoria dintre cei doi a fost una fulger. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, au avut o relație de 6 luni, după care au ales să se căsătorească.  Însă, nici căsătoria lor nu a durat mai mult de 6 luni.

Vedeta a fost invitată în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Întrebată de ce crede că nu au mers căsătoriile sale, prezentatoarea TV a răspuns că nu tolerează autoritatea într-o relație.

,,În secunda în care autoritatea s-a ridicat în fața mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată. Și la un moment dat, bărbații din viața mea pun așa un fel de stăpânire. Noi suntem parteneri, dacă nu a înțeles asta, nu-i nici o problemă, mergem mai departe. E adevărat, o dată instalată autoritatea eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor mai funcționa”, a spus Teo Trandafir.

Pe de altă parte, prezentatoarea TV și-a manifestat dorința de a avea libertate în relație. ”Am această cerință pentru bărbatul de lângă mine, ‘lasă-mă să trăiesc lângă tine așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine’. Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, nu suport să mă întrebi unde sunt, nu te voi întreba niciodată unde ești. Partenerii mei nu au auzit de la mine întrebarea unde ești și cu cine ești. Niciodată”, a mărturisit Teo Trandafir.

 

Teo Trandafir ar vrea să se recăsătorească

După ultima căsnicie eșuată, Teo Trandafir și-a ținut relațiile departe de ochii lumii. Nimeni nu a mai știut, în ultima perioadă, dacă a mai existat un alt bărbat în viața acesteia.

Întrebată în ce condiții s-ar recăsători, Teo Trandafir a spus că ar face acest pas doar în momentul în care fiica ei ar fi suficient de mare.

”M-am tot întrebat asta. Cred că aș aștepta să crească fii-mea suficient, să fie majoră ca să nu o fac de băcănie. Adică să facă 18 ani, să se ducă în treburile ei, la studiile ei în străinătate. Eu, aici, pot să fac diferite treburi. Nu m-aș căsători niciodată la altar, dar m-aș căsători doar dintr-un motiv. Împreună cu partenerul tu construiești o viață, îți faci o căsuță, îți faci o mașinuță, în egală măsură puneți efort în aceste mici realizări meschine, dacă se întâmplă ceva cu mine, ce face partenerul meu pentru că rudele mele vor veni să mă moștenească pe mine, iar el este nimeni în drum”.

Însă, prezentatoarea TV a declarat că la vârsta de 53 de ani nu ar mai merge la altar.  ,,Așa că dacă eu m-aș mărita, singurul motiv ar fi să-mi protejez partenerul care a muncit cot la cot cu mine în toată această perioadă, pentru că poate fi nedreptățit definitiv și eforturile lui din ultimii ani să fie zădărnicite de o chichiță legală. În momentul ăsta ar fi ridicol să ne imaginăm ca la 53 de ani îți pui pirostriile pe cap, eu una nu mă văd’, a mai mărturisit Teo Trandafir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: