Redactia.ro
Home » Știri » Teo Trandafir, dezvăluiri despre unul dintre cele mai dificile momente din viața ei. „E ca un divorț”

Teo Trandafir, dezvăluiri despre unul dintre cele mai dificile momente din viața ei. „E ca un divorț”

Teo Trandafir a făcut câteva confesiuni sincere despre unul dintre cele mai dificile momente din viața ei. Prezentatoarea de la Kanal D2 a recunoscut că a trecut prin clipe grele, iar despărțirea de unul dintre partenerii săi de platou a fost unul dintre momentele cu impact profund.

„A fost una dintre marile traume ale vieții mele”

La Kanal D2, Teo Trandafir și Ilinca Vandici conduc emisiunea Follow us!, unde prezintă știri despre vedete și alte noutăți din lumea showbiz-ului. Cu mai bine de 20 de ani în urmă, Teo Trandafir și-a început cariera prezentând emisiuni alături de Mircea Badea, iar separarea de acesta a fost o experiență dificilă pentru vedetă.

“Eu cred că adaptabilitatea este apanajul inteligenței. Devii ceea ce trebuie în momentul pe care îl traversezi, dacă vrei să-l traversezi. Dacă nu, te nămolești acolo și asta a fost. În momentul în care m-am despărțit de Mircea, pentru mine a fost tragedia vieții, a fost una dintre marile traume ale vieții mele, nu mi-am revenit foarte mult timp. Și acum mi se pare oribil. Am depășit-o.

M-am trezit făcând emisiune singură, am făcut-o și pe asta, nicio problemă. Ani de-a rândul, n-am avut nevoie de nimic. După care m-am trezit cu Bursucu, care a fost pentru mine o prezență atât de proaspătă și de reconfortantă, încât și în momentele în care mă scotea din minți, tot îl iubeam. Și pe Mircea la fel, și ei pe mine, că și eu îi scoteam din pepeni pe ei, de-a lungul atâtor ani. N-ai cum să nu enervezi pe cineva până la moarte. Dacă tot ne iubim, nu mai bine ne spunem?! ‘Bă, te iubesc, dar ai fost de porc’”, a dezvăluit prezentatoarea pentru Cancan.ro.

Despre colaborarea cu Mircea Badea, Teo Trandafir a spus că a fost ca un divorț pentru ea

„Mircea pentru mine a fost primul partener și singurul, de altminteri, pe care l-am văzut în fiecare zi de la ora 5 dimineața. Când n-am mai avut cu cine și mi-am dat seama că nu voi mai găsi pe cineva cu care să îmi vorbesc sufletul, am realizat că îmi va fi foarte greu. E ca un divorț”, a adăugat ea.

În prezent, Teo Trandafir și Ilinca Vandici prezintă împreună la Kanal D2, iar relația lor s-a consolidat de-a lungul anilor. Chiar dacă la început au existat tensiuni între ele, cele două vedete au format o echipă puternică pe micile ecrane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: