Redactia.ro
Home » Monden » Teodora de la Insula Iubirii a fost filmată în pat alături de ispita Ali. Ce au făcut cei doi cât timp au fost singuri

Teodora de la Insula Iubirii a fost filmată în pat alături de ispita Ali. Ce au făcut cei doi cât timp au fost singuri

Teodora de la Insula Iubirii a fost filmată în pat alături de ispita Ali. Ce au făcut cei doi cât timp au fost singuri

Insula Iubirii a început să îi țină pe români cu sufletul la gură. Teodora de la Insula Iubirii a fost filmată în pat alături de ispita Ali. Ce au făcut cei doi cât timp au fost singuri. Alex Marcu și Ali au discutat pe acest subeiect.

Teodora a fost filmată în pat alături de ispita Ali

Insula Iubirii dezvăluie noi apropieri între concurenți. Ali și Teodora au stat împreună în pat și au discutat pe mai multe teme. Ulterior, la ceremonia focului, Alex Marcu și Ali au discutat pe acest subeiect.

Teodorei nu-i displace să-și petreacă din ce în ce mai mult timp alături de Ali, ispita venită pe Insula Iubirii în sezonul 6, iar imaginile cu ei l-au făcut pe Alex să-și ridice un semn de întrebare.

„Eu am respect pentru el, o să-i spun lui în față”, îi spune Teodora lui Ali. „Da, noi vorbim de testul acesta Insula Iubirii”, spune Ali. „Contează cu ce și cu cine plec de aici”, îi spune Teodora. „Tu tot vrei să pleci cu el”, spune Ali. „Eu o să vorbesc cu el”, spune Teodora.

Ce au făcut Teodora și Ali cât timp au fost singuri în pat

Teodora și Ali au fost apropiați cât timp au stat împreună în pat. Cei doi au stat numai îmbrățișați.

„Ali încearcă să împingă lucrurile. Ai o persoană foarte inteligentă în față. Își respectă iubitul, soțul. Te rog din suflet, cum a fost gestul ăla cu atinsul, să respecți atingerile”, a spus Alex.

„Tu ai mângâiat-o ca un frate și apoi a venit ea. Testul devine mai intens. S-a apropiat mai mult de Ali. Până la urmă, ea cumva a strâns”, spune Alex. „Ea a avut nevoie de mai mult timp fără tine ca să-și dea seama”, spune Ali.

Cinci cupluri curajoase au pornit în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: