Redactia.ro
Home » Monden » Teresa Palmer alăptează de aproape 8 ani! Actrița a mărturisit tot despre experiența de mamă: “Astăzi este ziua 2728 de alăptare”

Teresa Palmer alăptează de aproape 8 ani! Actrița a mărturisit tot despre experiența de mamă: “Astăzi este ziua 2728 de alăptare”

GALERIE FOTO (2)

Ceea ce pare imposibil, pentru Teresa Palmer iată că este cât se poate de real! Actrița a șocat pe toată lumea când a mărturisit că pentru ea este ziua 2728 de alăptare, ceea ce înseamnă că alăptează de aproape 8 ani!

Teresa Palmer, care în prezent este din nou însărcinată, a povestit recent, pe rețelele de socializare, despre experiența de mamă care își alăptează copiii timp de aproape 8 ani la rând.

Actrița din Lights Out, care a anunțat la începutul acestui an că așteaptă al patrulea copil cu soțul Mark Webber, a declarat recent că alăptează de aproape 8 ani. Mai exact, s-au împlinit mai mult de șapte ani și jumătate la rând, de când cuplul s-a bucurat de primul copil, pe nume Bodhi, care a venit pe lume în 2014.

Teresa Palmer alăptează de aproape 8 ani: “Astăzi este ziua 2728 de alăptare”

Teresa Palmer, care a mai fost în centrul atenției după ce actrița și-a alăptat în public unul dintre copiii săi, șochează din nou, după ce a declarat tuturor că este la a 2728 zi de alăptare.

„Astăzi este ziua 2728 de alăptare directă. Am alăptat din 17 februarie 2014, când s-a născut primul meu fiu. L-am alăptat până în copilărie până la sarcina celui de-al doilea fiu al meu, am început o călătorie de îngrijire în tandem timp de un an. Apoi am continuat să alăptez al doilea fiu al meu până la sarcina fiicei mele, în cea de-a doua călătorie de alăptare în tandem. Acum îmi alăptez fiica în această sarcină și voi trece la cea de-a treia experiență de îngrijire în tandem în câteva săptămâni. În unele zile este mult, sunt complet epuizată și îmi doresc doar corpul înapoi, în alte zile stau într-un loc de profundă recunoștință în timp ce prețuiesc și onorez această experiență împreună cu bebelușii mei.

Am fost suficient de privilegiată cu posibilitatea de a alăpta, nu tuturor le este permis acest lucru. Pentru unii vine mai ușor decât altora. Cunosc multe femei care au încercat să alăpteze, dar au avut de suferit. Femeile ar trebui să fie sărbătorite pentru că oricum își hrănesc bebelușii, fără judecată. (…)

Sper că alte femei care doresc să alăpteze și să aibă ocazia să o poată face fără să se teamă că oamenii le vor judeca. Este incredibil să ne gândim că aceste dezbateri și conversații dăunătoare încă se desfășoară. Să sperăm că ne îndreptăm spre schimbări.“

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Teresa Palmer (@teresapalmer)

În afară de Bodhi, în vârstă de 7 ani, Teresa Palmer este mama și pentru Forest, 4 ani, și Poet, 2 ani. Teresa Palmer, care a împlinit 35 de ani pe 26 februarie, a anunțat, chiar de ziua ei, că este însărcinată cu al patrulea copil, tatăl fiind partenerul ei, actorul Mark Webber.

În cariera sa din ultimii ani, Teresa Palmer a jucat în filmul premiat cu Oscar „Fără armă în linia întâi’, regizat de Mel Gibson, dar și în thrillerul Berlin Syndrome. Actrița a făcut furori și cu rolul Diana Bishop din serialul HBO – Cartea pierdută a vrăjitoarelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: