Redactia.ro
Home » Stil de viață » Testul obligatoriu pe care trebuie să îl faci înainte de căsătorie. Ce recomandă Lidia Fecioru

Testul obligatoriu pe care trebuie să îl faci înainte de căsătorie. Ce recomandă Lidia Fecioru

Test căsătorie

Căsătoria este un angajament serios și profund care necesită o pregătire adecvată și o evaluare a compatibilității pentru a asigura o relație de lungă durată și fericită. Lidia Fecioru, cunoscută bionergoterapeută, susține că există teste esențiale pe care oricine ar trebui să le treacă înainte de a lua decizia de a se căsători.

Căsătoria este un angajament semnificativ, iar testele menționate de Lidia Fecioru ne pot ajuta să ne asigurăm că suntem pe aceeași lungime de undă cu partenerul nostru înainte de a lua o astfel de decizie importantă. Deși aceste teste pot părea simple, ele pot oferi indicii prețioase despre compatibilitatea și soliditatea relației noastre.

Testul pe care trebuie să îl faci înainte de căsătorie

Primul test important menționat de Lidia Fecioru este legat de vacanțe. La prima vedere, o vacanță poate părea doar o escapadă plăcută, dar în realitate, ea poate dezvălui multe despre dinamica relației.

Un aspect crucial al acestui test este modul în care partenerii împart costurile în timpul vacanței. Potrivit Lidiei Fecioru, cei care sunt dispuși să împartă responsabilitățile financiare în mod echitabil arată că sunt gata să aibă grijă unul de celălalt. Acest test poate dezvălui dacă partenerii au o abordare comună asupra gestionării banilor și dacă sunt dispuși să colaboreze pentru a menține o relație sănătoasă.

„Chestia asta cu plătitul jumi-juma. Păi dacă eu plătesc jumătate și tu-ți plătești jumătate, de ce să mă duc cu tine? Pun amândoi la comun, strâng o perioadă și se duc într-o vacanță.

Dar dacă plătim jumi-juma, pot să nu mă duc cu tine, pot să mă duc cu oricine altcineva. Cei care sunt cu jumi-juma nici nu vor copii. Aici vedem câtă grijă are de tine, ce surprize îți face”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Ce trebuie să știi despre locuitul împreună

Un alt test important menționat de Lidia Fecioru se referă la locuitul împreună. Conviețuirea în aceeași locuință cu partenerul poate dezvălui multe aspecte ale unei relații. Bionergoterapeutul susține că există o perioadă limită în care partenerii ar trebui să decidă dacă sunt pregătiți să ducă relația la nivelul următor, care este căsătoria. Lidia Fecioru avertizează că există praguri critice în dezvoltarea unei relații, iar amânarea deciziei de a merge mai departe poate duce în cele din urmă la probleme.

Astfel, Lidia Fecioru ne îndeamnă să nu așteptăm mai mult de un an și jumătate pentru a lua decizia de a ne căsători, dacă suntem convinși că suntem pe calea cea bună. Amânarea poate genera incertitudine și tensiuni în cuplu, așa că este important să stabilim un termen limită realist pentru a face pasul următor în relație.

„Cei care se unesc, să stea împreună fără niciun fel de obligație. De obicei, femeia dă tot și bărbatul ia tot. Sunt oameni care au testat 25 de ani și s-au despărțit. Trebuie să fie de scurtă durată. Nu stai 20 de ani împreună și după aia te mai gândești dacă te căsătorești sau nu. Deci trebuie să fie cu măsură acest locuit.

Dacă un bărbat nu-și asumă responsabilitatea în șase luni de zile să te ia de nevastă… Sunt beculețe care se aprind cu vârsta critică. Avem praguri critice și astea sunt beculețe care se aprind din cauza unuia care nu are curajul să fie un bărbat asumat. Dacă vezi că ai așteptat maximum un an și jumătate și n-a făcut acești pași, lasă-l, că nu va face”, adaugă aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: