Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose a cedat! Motivul pentru care artista a lăsat totul baltă și s-a dus acasă la fiul ei: „Nu mai vreau niciun film”

Theo Rose a cedat! Motivul pentru care artista a lăsat totul baltă și s-a dus acasă la fiul ei: „Nu mai vreau niciun film”

Theo Rose a cedat! Motivul pentru care artista a lăsat totul baltă și s-a dus acasă la fiul ei: „Nu mai vreau niciun film”

Theo Rose a cedat! Motivul pentru care artista a lăsat totul baltă și s-a dus acasă la fiul ei. Iată detaliile!

Motivul pentru care artista a lăsat totul baltă și s-a dus acasă la fiul ei

Theo Rose este o artistă remarcabilă și multifacetică. După ce a adus pe lume primul său copil, artista s-a întors imediat în lumina reflectoarelor, gestionând cu succes atât viața sa profesională, cât și cea de mamă. Cu toate acestea, recent, a ajuns la punctul de rupere și a luat o decizie radicală.

Motivul pentru care artista a renunțat la tot și s-a retras acasă. Cu doar câteva ore în urmă, Theo Rose a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele de socializare că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă și că s-a simțit copleșită de oboseală.

„Astăzi s-a pus pe mine la un moment dat o oboseală, dintr-o dată așa, pur și simplu am simțit că creierul meu nu mai vrea. Deci, simțeam că dacă mă puneam un mai așa pe spate, adormeam acolo și gata.

Am avut un plic de magneziu în geantă, din acela masticabil, pac, l-am luat și am fost fresh, am continuat ziua. Mă duc acasă la băiatul meu. Cică să mergem la film. Ce fim? Nu mai vreau niciun film. Poate să fie filmul filmelor, mă duc acasă la băiatul meu, lăsați-mă cu filmele voastre”, a declarat Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose: „Mi s-au întâmplat foarte multe lucruri bune în ultima vreme”

Theo Rose și Anghel Damian sunt împreună de ceva timp ca un cuplu. Deși la începutul relației a fost sceptică, artista a recunoscut că a realizat rapid că a găsit dragostea vieții sale și pe bărbatul cu care își va construi o familie.

„Eu așa zic (n. red. Anghel Damian e iubirea vieții ei), e cu certitudine, dar nu vreau să par nebună. A fost pentru prima dată când m-a luat așa prin învăluire, nu am știut ce întâmplă. El e diferit, am cunoscut un bărbat foarte matur, foarte inteligent, cu mult mai inteligent decât mine, foarte sigur pe ce vrea să facă, foarte bun în ceea ce face, un bărbat care domină fără să mă domine și totul a plecat de la admirație, după care m-a tras curentul.

A fost de parcă l-am așteptat, am încercat eu să fug, a fost straniu la început, încerci să negi că se întâmplă asta din frica de a nu fi o imagine distorsionată, dar nu a fost așa și nu mi-a venit să cred că mi se întâmplă și asta.

Mi s-au întâmplat foarte multe lucruri bune în ultima vreme, chiar și fosta relație, noi suntem prieteni și în continuare și chiar și despărțirea a fost, așa cum am mai spus, în beneficiul amândurora. Dacă te uiți în viețile amândurora, și eu sunt fericită și mi-e bine, și el e fericit și e bine”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcat-ului realizat de Ilinca Vandici, scrie cancan.ro

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: