Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose, cu burtica de gravidă la vedere, la scurt timp după ce a confirmat sarcina. Cum arată cântăreața într-un top foarte scurt

Theo Rose, cu burtica de gravidă la vedere, la scurt timp după ce a confirmat sarcina. Cum arată cântăreața într-un top foarte scurt

GALERIE FOTO (3) Theo Rose, cu burtica de gravidă la vedere, la scurt timp după ce a confirmat sarcina. Cum se simte cântăreața

Theo Rose a fost surprinsă cu burtica de gravidă la vedere. Iată imagini cu ea, la scurt timp după ce a confirmat că este însărcinată, îmbrăcată într-un top foarte scurt, dar și cum se simte aceasta.

Theo Rose, cu burtica de gravidă la vedere, la scurt timp după ce a confirmat sarcina

Deși însărcinată, Theo Rose face ce iubește în continuare atât timp cât încă mai poate. Cântă. Ea a susținut un concert la scurt timp după ce a confirmat în mediul online, printr-un InstaStory, că este gravidă.

Cântăreața a îmbrăcat o pereche de pantaloni cu talie înaltă și un top foarte scurt, până sub bust, astfel că burtica ei a fost lăsată complet la vedere. E semn că tânăra artistă se simte bine și se bucură foarte tare de aceste momente. Imaginile au fost publicate de fani în mediul online, conform Spynews.

Foto: preluare Spynews

Cântăreața și iubitul ei, Anghel Damian, vor fi părinți pentru prima dată și sunt foarte bucuroși. Fericiți sunt și părinții Theodorei, care au făcut declarații.

„Suntem foarte fericiţi că vom fi bunici. Theo este prima care deschide linia asta a urmaşilor noştri. Am vorbit cu Theo, este bine, se simte bine. În primul rând este foarte fericită şi ea, desigur şi noi alături de ea”, a declarat tatăl lui Theo Rose, în exclusivitate, la Antena Stars.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a spus Anghel Damian în exclusivitate pentru protv.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: