Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose, de la muzică, la actorie! Ce spune artista despre primul ei rol într-un serial românesc

Theo Rose, de la muzică, la actorie! Ce spune artista despre primul ei rol într-un serial românesc

GALERIE FOTO (2)

Probabil cu toții știți despre noul serial românesc, „Clanul”, care va apărea în curând pe unul dintre posturile de televiziune. Printre marii actori precum Carmen Tănase, Cătălina Grama, George Mihăiță și Serban Pavlu se află și nimeni alta decât Theo Rose. În ultimii ani, artista a avut parte de un succes răsunător pe piața muzicală din România. Nu a durat mult până ca vedeta să devină una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Și cum de fiecare data își uimește fanii prin diverse moduri, de data aceasta Theo Rose le-a pregătit acestora o surpriză de proporții.

Theo Rose, de la muzică, la actorie! Ce spune artista despre primul ei rol într-un serial românesc

Theo R ose a mărturisit că este prima oară când primește un astfel de rol. „E primul meu rol de actriță. Până acum am jucat așa, ca amator-figurație. Sunt fiica mafiotului, sunt avocata mafiei și o figură importantă în serial. Nu e un rol ușor, singurul meu noroc e că am parte

de o echipă foarte mare, toată lumea mă ajută să fac față și cred că există asemănări între personaj și mine. Mă ajută treaba asta pentru că mă mai scapă de niște situații, că ce nu pot da din actorie, dau de la mine, de la ce mi-a dat Dumnezeu.”, a declarat Theo Rose, pentru libertatea.ro.

sursa: Instagram/Theo Rose

Ce spune Theo Rose despre colegii de platou

Theo Rose a vorbit și despre relația pe care o are cu ceilalți actori pe platourile de filmare, în special cu George Mihăiță, care joacă rolul de interlop în cadrul serialului. „E un actor cu greutate, am avut foarte mari emoții, la primele secvențe am fost foarte emoționată, eu sunt

foarte dezinvoltă, mie îmi place să vorbesc, dar dumnealui m-a ajutat să mă relaxez, m-a ajutat cu sugestii, e lângă mine, simt că mă îndrăgește și mă susține și că mă protejează cumva.

E un cadru mișto și am parte de multă susținere aici, toată lumea e alături de mine, toți au experiență în domeniu, cred că sunt singura care nu e actriță. Mai e și Codin Maticiuc, dar el are experiență.”, a mai spus Theo Rose, pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: