Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose, despre durerea de mamă. Confesiunile emoționante ale artistei

Theo Rose, despre durerea de mamă. Confesiunile emoționante ale artistei

Theo Rose a cedat! Motivul pentru care artista a lăsat totul baltă și s-a dus acasă la fiul ei: „Nu mai vreau niciun film”

Theo Rose, cântăreața și vedeta din România, a împărtășit recent dificultățile pe care le întâmpină de când a devenit mamă. Deși bucuria de a-l avea pe micuțul Sasha în viața ei este imensă, artista recunoaște că îi este greu să echilibreze cariera intensă cu viața personală. Într-o serie de confesiuni emoționante, ea dezvăluie cum suferă de fiecare dată când este nevoită să plece departe de fiul ei pentru proiecte profesionale.

Provocările echilibrului între carieră și viața de familie

În luna iunie a anului trecut, Theo Rose și partenerul ei, Anghel Damian, au devenit părinți pentru prima dată, un eveniment care a schimbat radical viața artistei. Theo Rose a fost extrem de deschisă în a-și împărtăși experiențele de mămică cu publicul său și a explicat cum echilibrul dintre cariera artistică și viața personală devine tot mai dificil.

Artista, care este implicată în numeroase proiecte, de la concerte până la apariții în televiziune, a mărturisit că uneori trebuie să facă compromisuri pentru a putea petrece mai mult timp cu fiul său. Ea a subliniat cât de important este pentru ea să fie prezentă în viața lui Sasha, mai ales în această perioadă de dezvoltare a copilului.

Theo Rose a explicat că a refuzat mai multe proiecte profesionale pentru a se dedica mai mult timp vieții de familie. Totuși, chiar și atunci când trebuie să fie plecată pentru câteva zile, ea încearcă să își limiteze absența la doar patru zile.

Tot timpul trebuie să tai de undeva. Evident că am făcut niște compromisuri, am refuzat niște proiecte. Nici nu pot să zic că îmi pare rău, fiindcă timpul petrecut cu Sasha e timp și pentru mine. Eu am nevoie de timpul ăla, sufăr de fiecare dată când lipsesc mult de lângă el”, a declarat Theo Rose.

Sentimentul de vinovăție și suferința departe de Sasha

Unul dintre cele mai dificile aspecte pentru Theo Rose este sentimentul de vinovăție pe care îl simte de fiecare dată când este plecată și nu poate fi alături de fiul ei. Ea a recunoscut că îi este extrem de greu să stea departe de Sasha și că suferă de fiecare dată când trebuie să plece în concerte sau pentru alte proiecte profesionale.

Artista a subliniat că nu a fost niciodată plecată mai mult de patru zile, însă chiar și acest interval scurt îi provoacă un disconfort emoțional puternic. Theo Rose își dorește să fie prezentă în viața fiului ei în fiecare moment, mai ales acum, când Sasha descoperă lumea și învață lucruri noi.

Nu-mi place să-l știu departe de mine, mă doare sufletul. E și o perioadă în care el învață multe lucruri singur, descoperă lumea, și mi-ar plăcea să fiu lângă el la fiecare pas. Și Anghel la fel”, a adăugat cântăreața.

Anghel Damian și rolul de tată

Theo Rose nu este singura care resimte această presiune. Partenerul ei, Anghel Damian, este la fel de implicat în creșterea micuțului Sasha și încearcă să fie prezent cât mai mult în viața copilului lor. Theo Rose a explicat că cei doi părinți fac echipă atunci când unul dintre ei este plecat, asigurându-se că micuțul nu este niciodată lăsat singur.

Tot timpul suntem acolo. Trebuie ca unul dintre noi să fie atunci când celălalt lipsește și încercăm să tăiem din tot ce nu e neapărat necesar în carierele și viețile noastre, în paralel cu cea de părinți”, a explicat artista.

Această colaborare strânsă între cei doi părinți este cheia pentru a reuși să echilibreze cerințele carierei lor cu nevoile familiei. Theo Rose și Anghel Damian își prioritizează mereu copilul și își organizează programele profesionale în funcție de necesitățile lui Sasha.

Theo Rose, una dintre cele mai iubite artiste din România, continuă să își gestioneze cu succes cariera de succes și viața de familie, însă nu ezită să împărtășească cu fanii săi provocările cu care se confruntă. Aceasta este un exemplu de determinare și dedicare, atât pe plan profesional, cât și personal, inspirând mii de mame care se confruntă cu aceleași dificultăți în a echilibra cele două aspecte ale vieții.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: