Redactia.ro
Home » Știri » Theo Rose este o iubită greu de mulțumit! Care este cel mai mare defect al vedetei: «E o chestie rea pentru omul de lângă mine»

Theo Rose este o iubită greu de mulțumit! Care este cel mai mare defect al vedetei: «E o chestie rea pentru omul de lângă mine»

theo rose si anghel damian

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproape jumătate de an și au planuri mari de viitor. Însărcinată în primul trimestru, artista a făcut dezvăluiri interesante în cadrul podcastului moderat de către actorul Mihai Bobonete.

Theo Rose are planuri de nuntă cu Anghel Damian

Theo Rose a acceptat invitația lui Mihai Bobonete de a participa la podcastul pe care acesta îl moderează pe canalul personal de Youtube. Artista a răspuns cu sinceritate întrebărilor mai mult sau mai puțin discrete. Așa cum era de așteptat, nu a fost ocolit nici subiectul momentului: relația pe care solista o are cu regizorul Anghel Damian.

Theo Rose a folosit termeni la superlativ pentru a-l descrie pe iubitul său și a menționat că intenționează să trăiască fiecare etapă a vieții alături de el, așadar nunta este pe listă!

„Ne-am mutat împreună, e băiat mișto. Învăț multe de la el, e băiat bun, de la admirație până la dragoste. Tot. Îmi place de el și lui de mine. Are talent și la muzică, a mai cântat și în musicaluri. În fiecare seară ne întâlnim acasă. Avem gânduri serioase. Facem și nuntă și copii, facem de toate”, i-a povestit Theo Rose lui Mihai Bobonete.

Theo Rose este o iubită greu de mulțumit

Theo Rose a vorbit și motivul pentru care nu este deloc pentru bărbații din viața ei să-i facă pe plac. «E greu să fii iubitul meu pentru că am o gură proastă, așa. Este o chestie foarte nasoală pentru omul de lângă mine, și am observat că asta o aplic și cu familia. Am foarte mult bun-simț și sunt atentă cum mă comport cu oricine altcineva, să fie totul corect, să nu greșesc cu niciun cuvânt, dar la ăia de lângă mine le dau în cap și alta nu. La nervi, nu tot timpul!,» a dezvăluit Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de mai puțin de jumătate de an, însă legătura dintre ei a evoluat cu pași foarte repezi, iar acum deja se pregătesc să devină părinți. Theo Rose a dorit să țină secret sarcina, însă o publicație a dezvăluit ca artista este deja însărcinată. Pusă în fața faptului împlinit, Theo a fost nevoită să confirme vestea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini