Redactia.ro
Home » TV » Theo Rose, infectată cu COVID-19! Nimeni nu a bănuit acest lucru despre artistă

Theo Rose, infectată cu COVID-19! Nimeni nu a bănuit acest lucru despre artistă

GALERIE FOTO (2)

Theo Rose a recunoscut că a fost infectată cu noul coronavirus. Artista se află, în acest moment, printre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune pe care era pe punctul de a o câștiga, este una dintre cele mai bine cotate soliste din generație. Vedeta și-a luat din nou prin surprindere fanii, după ce a apărut informația că ar fi încercat să ascundă că a fost infectată cu noul coronavirus. 

 

Theo Rose, infectată cu COVID-19

Theo Rose este urmărită de mii de oameni în mediul online. Vedeta își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viețile lor, însă, de această dată, vedeta pare să fi ascuns un lucru important.

Theo Rose a recunoscut, recent, că a fost infectată cu noul coronavirus. Vedeta a declarat că primul care a contractat virusul a fost iubitul ei, Alex. Diva și-a deschis sufletul și  apovestit prin ce momente cumplite a trecut din cauza virusului.

„În perioada aia de izolare la domiciliu am dat-o în niște anxietăți și panici. Am avut și eu (n.red. coronavirus), am stat acasă, la domiciliu, nu am zis la nimeni. Am rămas fără gust și miros trei zile. Singura parte nașpa a fost că apetitul nu era același, dar nu am avut febră, am tușit foarte puținîntr-o dimineață și atunci mi-am dat seama că e posibil să fie o problemă.

Mă testasem, ieșisem „negativ”, prietenul meu a ieșit pozitiv la test, dar deja ne izolasem împreună. După care au început să se manifeste și la mine simptomele. Am stat în continuarea acasă cele 14 zile. Când a fost să ieșim, ne-am dus, ne-am testat, am ieșit negativ”, a declarat Theo Rose.

 

Theo Rose se iubește cu nepotul lui Nea Marin

Theo Rose, pe numele real Teodora Diaconu, se iubește de trei ani de zile cu nepotul unui om celebru din televiziune, și anume nepotul lui Nea Marin. Alexa este numele băiatului care o face fericită pe frumoasa artistă.

Sunt fericită şi liniştită. Sunt cu Alex de 3 ani şi este pentru mine un sprijin extraordinar. Ne-am cunoscut la un eveniment la care cântam şi ne-am cam îndrăgostit. Am lăsat puțin timp să înțelegem ce se petrece cu noi, şi apoi ne-am mutat împreună. Dar, înainte de asta, l-am ținut puțin pe jar. Îmi place să îl tachinez.”, a spus Theo Rose cu privire la relația sa, în urmă cu puțin timp.

Theo Rose a mărturisit că este extrem de răsfățată de iubitul ei și apreciază că acesta este deosebit de atent cu ea.

Îi place mult să îmi organizeze surprize. De 3 ani, aniversările mele sunt minunate datorită lui. Se gândeşte la toate detaliile şi îi place să mă vadă fericită. Face tot ce îi stă în putință să-mi fie bine, şi ăsta e un fenomen în ziua de azi.”, a mai spus Theo Rose.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: