Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose se confruntă cu o nouă problemă de sănătate. Ce a observat artista la corpul său „Unul e mai așa, mai strâmb…”

Theo Rose se confruntă cu o nouă problemă de sănătate. Ce a observat artista la corpul său „Unul e mai așa, mai strâmb…”

Theo Rose este una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, așa că lipsa de activitate artistică nu este o problemă pentru ea. Are multe spectacole și cântări, iar în cele din urmă oboseala și-a spus cuvântul și în cazul ei. Se confruntă cu o problemă nouă de sănătate, cauzată de lipsa de odihnă din ultima vreme.

Theo Rose se confruntă cu o nouă problemă de sănătate

La doar 24 de ani, Theo Rose are parte de multă împlinire pe plan profesional. După ce a participat la „Bravo, ai stil!” și aproape a câștigat competiția, cariera sa artistică parcă a explodat. Se numără printre cele mai iubite cântărețe din țara noastră, proiectele vin pe bandă rulantă pentru ea, iar publicul își dorește să o vadă din ce în ce mai mult.

Ultimul an a fost unul foarte obositor pentru Theo, care a fost implicată în tot mai multe proiecte. Pe lângă colaborările sale muzicale și melodiile pe care le-a lansat, artista a avut foarte multe concerte și apariții la televizor. Această popularitate de care se bucură a ajutat-o să nu întâmpine probleme pe plan profesional în această perioadă dificilă, când tot mai mulți artiști se plâng din cauza lipsei de spectacole și cântări.

Oboseala și-a spus cuvântul însă și în cazul ei, iar efectele se văd chiar pe chipul său luminos și frumos. Theo Rose a observat că are o problemă la ochi, probabil cauzată de lipsa de odihnă. A observat acest lucru după ce a vizionat ultima sa apariție la televizor, unde noul său „defect” a fost foarte vizibil.

Ce a observat artista la corpul său

Cum este o fire foarte deschisă și sinceră, Theo a decis să povestească despre problema sa de sănătate în mediul online. Acolo are o comunitate foarte strânsă, cu care împărtășește cele mai importante momente din viața sa. A dat șansa oamenilor să o vadă așa cum este ea, naturală, în viața de zi cu zi, iar în schimb a primit multă iubire și apreciere.

„Am una nouă. De fapt nu e noua, dar se intampla mai rar. Imi fuge un ochi, nu acum, că acum sunt abia trezita, dar pentru ca sunt terminata de oboseala mai pe seara ma resimt si se vede. M-am uitat aseara la mine pe televizor, unul e mai asa, mai stramb.”, le-a povestit Theo Rose fanilor săi de pe Instagram.

Astfel, artista a luat o decizie importantă în ceea ce privește cariera sa. Oricât de ocupată ar fi, vrea să-și acorde șansa să se refacă și să aibă parte de odihna pe care o merită. Acest lucru nu este posibil acum, deoarece continuă să aibă foarte multe evenimente la care trebuie să fie prezentă, dar o va face cu prima ocazie.

„Trebuie să ma odihnesc neapărat că nu mai tine asa.”, a încheiat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: