Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose, surpriză de proporții pentru fanii săi: „Acum fac parte din marea familie a Pro TV”

Theo Rose, surpriză de proporții pentru fanii săi: „Acum fac parte din marea familie a Pro TV”

Theo Rose, una dintre cele mai îndrăgite și appreciate artiste din țara noastră, pregătește noi surprize pentru fanii săi. Cântăreața, în vârstă de 24 de ani, povestește că tocmai a semnat un nou contract, pe 3 ani. Se pare că artista va avea un nou proiect cu Pro TV. Iată despre ce este vorba!

Theo Rose, surpriză de proporții pentru fanii săi: „Acum fac parte din marea familie a Pro TV”

Celebritatea ei a venit odată cu participarea sa la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. Ulterior, succesul a înflorit pentru artistă. Ba mai mult, Theo Rose a devenit din ce în ce mai apreciată, iar piesele ei au ajuns rapid la inimile oamenilor, devenind cele mai ascultate din perioada actuală.

Recent, artista a dezvăluit că are foarte multe evenimente. Conform spuselor ei, se pare că ar fi vorba și de proiecte de televiziune. Theo Rose a povestit despre ultimele ei colaborări în materie de muzică, dar și despre parteneriatul cu Pro TV.

„Am foarte mult de cântat și multe proiecte noi, la televizor, la Pro TV. Treaba e că o să fii tare mândru când o să afli despre ce e vorba. Nu e legat de muzică, o să fie ceva nou la care poate nu te-ai fi gândit. Acum fac parte din marea familie a Pro TV și pentru mine e onorant. Am mai făcut parte și din alte familii și care m-au ajutat să evoluez”, a declarat Theo Rose.

Puțini știu că artista se luptă, încă, cu anxietatea. De asemenea, Theo Rose dă de înțeles că nu este chiar atât de ușor, pe cât pare, să fii artist.

„Încă anxietate, multe chestii organizatorice. Dar am o echipă în spate. Dacă eu mă încurc, știu că mă pot baza pe ei. Și artistul trebuie să fie implicat 100% și nu se iau decizii fără mine, pentru că sunt niște responsabilități pe care trebuie să-ți le asumi și parcă îți e și frica să ți le asumi că știi ce implică”, a mai povestit artista, pentru Click.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: