Redactia.ro
Home » Monden » Ți-l mai aduci aminte pe Sergio Basáñez Rodriguez din telenovela „Vei fi a mea, Paloma”? Este de nerecunoscut acum

Ți-l mai aduci aminte pe Sergio Basáñez Rodriguez din telenovela „Vei fi a mea, Paloma”? Este de nerecunoscut acum

GALERIE FOTO (3)

După aproximativ 20 de ani de la premiera telenovelei „Vei fi a mea, Paloma’, Sergio Basáñez Rodriguez este de nerecunoscut. Actorul are 51 de ani pe care i-a împlinit pe 4 mai și arată bestial!

Actorul a fost considerat un sex-simbol masculin la începutul anilor 2000. Sergio Basáñez, pe atunci în vârstă de 31 de ani, atrâgea atenția tuturor femeilor de pretutindeni cu personajul Diego din telenovela amintită. Acesta juca rolul unui bărbat seducător de latino lover. La acea vreme, Sergio era înalt, avea părul lung și un corp perfect.

Acum, actorul mexican are un look schimbat radical. Acesta a renunțat la pletele de odinioară și a adoptat o frizură modernă. În schimb, el continuă să arate foarte bine datorită orelor pe care le petrece în sala de forță. Cu toate că are 51 de ani, acesta poate fi considerat în continuare un sex simbol deoarece are zeci de mii de aprecieri din partea doamnelor și domnișoarelor de pretutindeni. În cazul lui, vâsta este doar un număr pentru arată chiar mai bine decât alții la 30 de ani. Din punct de vedere profesional acesta nu mai activează în domeniul actoriei și s-a reorientat spre o carieră în lumea culinară, mai precis acum este bucătar. Acesta și-a descoperit aucm câțiva ani pasiune pentru arome și gătit și a decis că este momentul să își creeze o carieră din acest hobby.

În anii săi de glorie ca actor, Sergio Basáñez Rodriguez a interpretat peste 10 roluri de excepție în filme produse și realizate în Mexic, supranumită și „țara celor mai de succes telenovele din lume”. Cele mai cunoscute producții de televiziune în care acesta a jucat sunt „Amor en custodia’, „La heredera’, ‘Secretos de familia’ sau „El Chema’.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: