Redactia.ro
Home » Monden » Ți-o aduci aminte pe Xena Prințesa Războinică? Cum mai arată Lucy Lawless

Ți-o aduci aminte pe Xena Prințesa Războinică? Cum mai arată Lucy Lawless

GALERIE FOTO (3)

Lucy Lawless, cunoscută în întreaga lume ca „Xena, prințesa războinică”, a fost unul dintre idoli copiilor anilor 2000, impresionând cu energia și carisma sa. Cu toate acestea, la cei 55 de ani ai săi, prezența sa și aspectul său au evoluat semnificativ de la acele zile.

Debutul și impactul serialului „Xena, Prințesa Războinică”

Serialul „Xena, Prințesa Războinică” a fost lansat în 1995 și a captivat publicul până în 2001, oferindu-i lui Lucy Lawless o notorietate internațională. Rolul emblematic al lui Xena a fost catalizatorul succesului său și a adus o nouă dimensiune carierei sale. Cu toate acestea, la distanță de peste două decenii, aspectul ei s-a schimbat profund, într-un mod care surprinde pe mulți dintre fanii fideli ai serialului.

După succesul în „Xena”, Lawless a continuat să își consolideze statutul de actriță talentată, apărând în alte seriale precum „Spartacus” și „My Life is Murder”. În aceste producții, ea a demonstrat versatilitatea sa ca actor și a continuat să cucerească publicul cu prestația sa.

Prezența la Sundance și schimbarea de imagine

Recent, Lucy Lawless a fost prezentă la celebrul festival de film Sundance, marcând o nouă etapă în cariera sa. Însă, imaginea sa nu mai reflectă deloc personajul Xena care a devenit atât de iconic. Blondă și tunsă bob, îmbrăcată casual, aceasta s-a distanțat de aspectul său anterior, oferind o nouă perspectivă asupra evoluției sale.

 

O continuare a Legendarei Xena?

Cu toate că imaginea sa a evoluat, speculațiile privind o eventuală continuare a serialului „Xena, Prințesa Războinică” rămân vii. Lawless însăși nu exclude această posibilitate, lăsând ușa deschisă pentru o nouă aventură în lumea lui Xena.

Activismul și implicarea socială

Pe lângă cariera sa în actorie, Lucy Lawless este cunoscută și pentru implicarea sa în activismul social și ecologist. Astfel, prin acțiunile sale, ea a devenit o voce puternică pentru problemele de mediu și drepturile omului. Această evoluție remarcabilă, atât în cariera de actorie, cât și în activitatea socială, demonstrează versatilitatea și impactul durabil pe care Lucy Lawless îl are în lumea contemporană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: