Redactia.ro
Home » TV » Ți-o amintești pe actrița din ”El Zorro”? Cum arată în prezent Marlene Favela

Ți-o amintești pe actrița din ”El Zorro”? Cum arată în prezent Marlene Favela

GALERIE FOTO (8) marlene favela

Marlene Favela este una dintre cele mai apreciate actrițe mexicane, palmaresul ei actoricesc fiind de-a dreptul impresionant. Totuși, cel mai iubit rol al său a fost cel din telenovela „El Zorro”, pentru care a fost nominalizată la nenumărate premii internaționale. Cum arată, în prezent, îndrăgita actriță?

Marlene Favela, una dintre cele mai frumoase actrițe din lume

Pe lângă succesul actoricesc, Marlene Favela a fost votată drept una dintre cele 50 de actrițe cele mai frumoase din lume, de către revista spaniolă ”People”. Și asta nu e de mirare, căci la cei 1,75 m, Marlene a avut dintotdeauna o siluetă ca trasă prin inel.

Actrița e însărcinată cu primul copil

marlene favela insarcinata

În ultimele luni, însă, actrița mexicană a luat puțin în greutate, căci… este însărcinată! Da, ea și soțul ei, George Seely, urmează să devină părinți pentru prima oară. Anunțul l-a făcut chiar actrița, prin intermediul contului ei de Instagram. „E fetiță”, a dezvăluit ea acum câteva zile pe rețelele de socializare.

De altfel, în toată această perioadă, Marlene Favela n-a făcut rabat de la pozele sexy. Ea a continuat să pozeze în costumul de baie, demonstrând că are o siluetă tonifiată chiar și pe timpul sarcinii.

Scurtă biografie

Și-a făcut debutul actoricesc în soap-operas, primele dintre ele fiind ”Por tu amor”, ”Hell in paradise”, ”The Intruder”, etc. A urmat succesul cu rolul in ”Pisica Sălbatică”, cu care doborât orice record. În această peliculă, a jucat alături de actori precum Mario Cimarro, Carolina Tejera ori Marjorie de Sousa. ”Gata Salvaje”/ „Pisica Sălbatică” a fost difuzat în România la începutul anilor 2000.

marlene favela

Pelicula ”Zorro: the sword and the rose”, cu care de asemenea a avut succes, a fost prima soap-opera filmată HD.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: