Redactia.ro
Home » Monden » Ți-o amintești pe Adina, fetița de la groapa de gunoi? Ce s-a ales de ea

Ți-o amintești pe Adina, fetița de la groapa de gunoi? Ce s-a ales de ea

GALERIE FOTO (5)

Viața Adinei, fata de la Glina care are o frumusețe aparte, după ce a impresionat o țară întreagă. Tânăra locuia alături de familia ei lângă Groapa de la Glina, în condiții greu de descris.

Ți-o amintești pe Adina, fetița de la groapa de gunoi? Ce s-a ales de ea

Adina Georgiana Popovici, zis și fetița de la Glina, în vârstă de 14 ani a devenit una dintre cele mai frumoase tinere din România. Cazul ei a impresionat o țară întreagă, iar acum Adina a apărut deja în paginile unor reviste faimoase și a defilat pe cele mai mari podiumuri de prezentare de modă.

Până nu de mult, Adina trăia alături de mama și frații ei în Groapa de la Glina, în condiții greu de imaginat. Revista VIVA observându-i frumusețea, a decis să facă un pictorial de modă cu aceasta.

Am descoperit că îmi place să pozez când am avut o ședință foto pentru revista VIVA!. Editorialul de modă cu mine a apărut în numărul de ianuarie 2020. Mi-a plăcut să fiu în centrul atenției, să mă aranjeze specialiștii, să fiu fotografiată, îmbrăcată, machiată și apoi să apar în reviste și toată lumea să mă recunoască și să mă felicite”, a povestit Adina.

Succesul Adinei, fata de la Glina

După ce cazul Adinei a fost făcut public, mai mulți oameni au fost emoționați de povestea acesteia și au ajutat-o. După ce a defilat pe podiumul prezentărilor de modă la România Fashion Philosphy, o fotografie cu Adina a apărut în revista Vogue.

Cu toate că viața Adinei s-a schimbat radical, Adina susține că a rămas aceeași tânără și este un copil normal.

Altfel, în afara vieții de modelling, am o viață normală, ca orice copil de 14 ani. Sunt un copil normal. Mă uit la televizor, mă joc cu frații mei, citesc, mă uit la seriale, fac tiktokuri”, a mai spus Adina.

Adina îi sfătuiește pe tinerii de vârsta ei să rămână realiști și să dea dovadă de modestie, indiferent de ce vor face în viață.

Adina, fata de la Groapa de la Glina Adina Podium Adina Popovici Adina Viva

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini