Redactia.ro
Home » Monden » Ți-o mai aduci aminte pe Andreea Popescu? Dansatoarea Deliei este de nerecunoscut. Ce mai face ea

Ți-o mai aduci aminte pe Andreea Popescu? Dansatoarea Deliei este de nerecunoscut. Ce mai face ea

GALERIE FOTO (2)

Andreea Popescu s-a retras acum câțiva ani din lumina reflectoarelor și s-a focalizat pe viața de familie. Talentata dansatoare are doi copii superbi, iar pe cel din urmă l-a născut chiar zilele trecute. Iată cum mai arată și cu ce se ocupă.

Andreea Popescu mămică pentru a doua oară

Andreea Popescu a avut o carieră de succes în lumea dansului. Ea a ales încă să se retragă și să își pună toată atenția în familia sa. S-a căsătorit cu Rareș Cojoc și el tot un talentat dansator. În urmă cu trei ani, dansatoarea Deliei a adus pe lume primul ei copil, un băiețel. Acum este mămica a doi copii superbi. Prima poză cu fetița cuplului a fost făcută publică chiar de Rareș Cojoc.

„Father for the second time ❤️❤️❤️( Tată pentru a doua oară)”, a scris Rareș Cojoc în dreptul fotografie în care apare nou-născutul.

„Și am primit în dar o fetiță? și numele ei va fi Anastasia, care înseamnă ÎNVIERE. A venit momentul să împărtășesc cu voi cea de a doua MINUNE de la Dumnezeu👶🏻. #13saptamani #3luni. Așa bucurie este în inima mea și mă bucur că am această șansă să îmi înmulțesc iubirea, răbdarea și credința.

Iubirea nu se imparte ci se inmulteste, rabdarea se dobandeste prin multa munca, iar credinta se intareste prin copiii mei. Cu greu am rezistat sa nu impart aceasta bucurie, pentru mine un copil inseamna o bucurie imensa de care toata lumea ar trebui sa se bucure., a scris și Andreea Popescu pe Instagram, în luna aprilie.

Andreea Popescu, o femeie împlinită

Andreea Popescu se poate declara o femeie împlinită. La 37 de ani ea are doi copii superbi și o afacere de succes. Fosa dansatoare și-a creat un brand de haine pentru copii care are mare succes pe piață. Chiar Alina Ceușan, celebra influenceriță are adesea campanii de promovare și chiar câteva colecții de hăinuțe care-i poartă amprenta.

La 37 de ani am realizat mai mult decat mi-as fi putut dori. O familie, doi copii sanatosi, intoarcerea mea si restul sunt detalii’.„, a spunea mai de mult Andreea Popescu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini