Redactia.ro
Home » Monden » Ți-o mai aduci aminte pe excentrica Dana Roba, fosta iubire a lui Nicolae Guță? Ce s-a ales de focoasa brunetă

Ți-o mai aduci aminte pe excentrica Dana Roba, fosta iubire a lui Nicolae Guță? Ce s-a ales de focoasa brunetă

GALERIE FOTO (3)

Dana Roba era un personaj foarte răsunător în anii 2013-2014. Ea a devenit interns mediatizată prin prisma relației scandaloase pe care a avut-o cu Nicolae Guță. Atunci era o brunetă focoasă, lipsită de inhibiții, care aedvsea apărea aprope dezbrăcată în emisiunile TV. Adesea în emisiuni se lua la bătaie cu alte femei care atentau la Nicolae Guță, ba chiar o dată a apărut în direct goală pușcă făcând baie. Ce face ea acum și cum mai arată?

Dana Roba s-a pocăit și nu mai arată deloc ca în 2013

Dana Roba a trecut printr-o transformare radicală, atât fizic, cât și psihic. Femeia nu mai arată deloc ca în trecut, iar acum a luat calea credinței. Daniela Roba s-a căsătorit și are doi copii. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a declarat că din momentul în care mama sa s-a stins din viață și-a dat seama că viața sa trebuie să se schimbe radical.

Pentru toţi cei care se întreabă, de ce s-a pocăit Daniela Roba? Pentru că Hristos a murit şi pentru păcatele mele. Dacă înainte voiam să pozez în persoana negativă faţă de toţi cei din jurul meu, nu era că aşa voiam eu, ci era faptul că Satana mă stăpânea şi eu făceam faptele lui atunci! Mulţumesc Pastorului Florin Ianovici care s-a rugat împreună cu toată biserica Penticostală Betel ca Dumnezeu să mă ajute să renunţ la tot, iar pe data de 19 aprilie 2015 acolo în apa botezului i-am jurat credinţă lui Dumnezeu până la moarte.„, a declarat Dana Roba în cadrul unui interviu mai vechi.

Dana Roba a declarat că ea acum se simte un om pur și că regretă faptele de pe vremea când avea 19 ani. Ea este conștientă de greșelile din trecut și pe zi ce trece lucrează să le îndrepte. Dana a mărturisit că Dumnezeu i-a vorbit în vis spunându-i că a iertat-o pentru greșelile făcute.

Într-o duminică m-am trezit și am spus ”De astăzi mă pocăiesc”. (…) Toate hainele mele le-am aruncat în ziua aia. Eu nu avea haine de om normal, avea haine de fată ușoară. (…) Cred că rugăciunile mamei mele au ajuns la cer după ce ea a decedat. În mine se zbăteau două duhuri, duhul lui Dumnezeu și duhul diavolului, care m-a tras la 19 ani. Mi-este rușine să le spun oamenilor despre păcatele pe care le-am făcut și Dumnezeu mi le-a iertat. (…) A doua zi după botezul meu l-am visat pe Iisus răstignit pe cruce și mi-a spus așa ”Dana, ți-am iertat toate păcatele”. A fost cea mai puternică întâlnire a mea cu Dumnezeu„, a mai povestit Dana Roba în trecut.

Cu ce se ocupă dana Roba acum

Dana Roba s-a stabilit în Timișoara, unde și-a găsit liniștea în brațele soțului ei cu care are doi copii minunați. Dana Roba deține un salon unde este makeup artist, iar multe nume sonore i-au călcat pragul de-a lungul timpului. Iasmina Halas, Carmen de la Sălciua, Oana Radu sunt doar câteva dintre vedetele care s-au lăsat pe mâna Danei Roba și au fost mulâumite de rezultat. Dana Roba are și o colaborare cu soția lui Cristi Brancu, care deține un brand de produse cosmetice pe care fosta iubită a lui Nicolae Guță le recomandă în mediul online.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: