Redactia.ro
Home » Monden » Ți-o mai aduci aminte pe Pisi din „Inimă de țigan”? Cum mai arată și ce s-a ales de ea

Ți-o mai aduci aminte pe Pisi din „Inimă de țigan”? Cum mai arată și ce s-a ales de ea

GALERIE FOTO (3)

Toată lumea o știe pe Pisi din „Inimă de țigan”. Telenovela românească de pe postul Acasă era urmărită de români cu sufletul la gură. Dana Hauer, pe numele ei adevărat, a dispărut din lumea mondenă și s-a focusat pe viața de familie. Iată cum mai arată și ce meserie are acum.

Dana Hauer a devenit mamă

Au trecut mulți ani de la încheierea serialului care a consacrat-o și a dispărut încet încet din lumina reflectoarelor. Adevărul este că Dana Hauer a decis să se retragă din București pentru a se focusa pe viața de familie. Actrița este mamă, are un băiețel superb în vârstă de patru ani pe nume Victor. Dana Hauer nu mai activează deloc în domeniul actoriei și și-a deschis propria afacere, un salon de înfrumusețare unde chiar și ea pune gene. Dana Hauer a mărturisit că iubitul ei a cerut-o de soție de trei ori, dar încă nu au făcut nunta.

M-a cerut de trei ori, am trei inele, mă cere în fiecare zi. Tot așa mă strigă lumea pe stradă. Pisi. M-am mutat la Vâlcea și mi-am deschis un salon de gene. Stau acolo de șase ani și nu m-aș întoarce la București, nu îmi place aglomerația.

Sunt proprietara salonului, sunt propria mea angajată, pot să mă dau afară sau să mă duc în vacanță când vreau. Acum, dacă mă întreabă lumea cu ce mă ocup, spun că sunt «genistă». Dar nu pun bombe, pun gene. (…) Nu m-am uitat nici la telenovela mea, nici la altele. I-aș arăta lui fi-miu, dar aștept să mai crească puțin.„, a declarat Dana Hauer în cadrul ueni emisiuni televizate.

Cum se menține Pisi mereu frumoasă

Dana Hauer a dezvăluit că are grijă de ea mereu. Actrița s-a preocupat mult de fizicul ei și mereu a vrut să aibă apariții impecabile, indiferent dacă era vorba de televiziune sau doar o „defilare” de oraș. Ea a povestit că mahciajul din timpul filmărilor i-a afectat tenul, dar apoi a apelat la multe ședințe de cosmetică. În ceea ce privește restul corpului, ea a avut mereu grijă să nu îi apară vergeturi și a făcut cât mai multe proceduri pe bază de produse naturale, dar și sport.

Până să vin la filmări, eu nu foloseam niciodată fond de ten şi după ce am început să-l folosesc, mi-au apărut tot felul de pete pe faţă şi aveam tenul iritat. M-am dus în fiecare săptămână la cosmetică şi tenul meu şi-a recăpătat fermitatea.

Recomand fetelor care stau machiate o mare parte din timp, sa recurgă la nişte tratamente speciale de îngrijire, deoarece tenul devine mai sensibil. Împotriva celulitei şi vergeturilor, la mine au avut efect împachetările cu alge sau cu ciocolată şi vacuumul, dar şi cremele anticelulitice, combinate cu sportul.„, a mai spus Dana Hauer.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini