Redactia.ro

Ţi-o mai aminteşti pe Gabriela de la „Frumuseţe pe muchie de cuţit”? Ce frumoasa este acum!

GALERIE FOTO (6)

Gabriela cazuse in depresie, dupa moartea tatalui ei, ea a fugit de acasa si a intrat intr-o structura satanista. De parca nu era de ajuns , fata a renuntat la scoala si dormea prin parcuri. Asa l-a cunoscut pe tatal primului ei copil, iar viata pentru ea a devenit un adevarat iad. A batut-o pana i-a scos toti dintii din fata, si de rusine isi fabrica la doua trei zile dinti falsi din gips.

Ţi-o mai aminteşti pe Gabriela de la „Frumuseţe pe muchie de cuţit”? Ce frumoasa este acum!

Gabriela  a apelat la „Frumusete pe muchie de cutit” in urma cu noua ani pentru ca ajunsese sa arate oribil. Acum, Gabi arata spectaculos si duce o noua viata.  „Ma simt excelent, sunt fericita, implinita si cu o alta viata. Ma simt foarte ok cu viata pe care o duc acum, am prieteni noi si oameni buni langa mine. Inainte traiam cu principiul ca poti iubi un om pentru sufletul lui nu pentru frumusete, d-asta m-am maritat a doua oara cand aratam cum aratam” a spus ea in urma cu ceva timp  la ProTV.

Povestea ei a ajuns in Daily mail

„Gabriela Ionescu din oraşul nord-vestic Carei s-a căsătorit la o vârstă fragedă pentru a putea pleca de acasă, dar soţul ei a fost abuziv şi violent. Când în sfârşit s-a decis să-l părăsească, la vârsta de 27 de ani, el îi distrusese deja majoritatea dinţilor“, a notat  „Daily Mail“.

Gabriela nu a mai aparut la tv din 2015. Cu siguranta toti cei care i-au urmarit poevstea vor sa o vada ACUM.