Redactia.ro
Home » Monden » Tiberiu Argint, prima declarație despre Andreea Bălan după despărțire. Ce l-a deranjat pe bărbat

Tiberiu Argint, prima declarație despre Andreea Bălan după despărțire. Ce l-a deranjat pe bărbat

GALERIE FOTO (2)

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au trăit o frumoasă poveste de iubire, care, însă, a ajuns la final săptămânile trecute. Toți s-au întrebat atunci ce s-a întâmplat între ei, însă niciunul nu a oferit vreo explicație a separării lor. Acum, au apărut câteva informații noi în presă, pe care bărbatul s-a grăbit să le clarifice. Ce l-a deranjat pe tânărul afacerist?

Tiberiu Argint, prima declarație despre Andreea Bălan

Presa de scandal a titrat recent cât de bine îi merge în afaceri lui Tiberiu Argint și a pus totul pe seama notorietății Andreei Bălan. S-a scris că acesta ar fi profitat la maximum de relația cu renumita artistă și ar fi pus bazele unei afaceri de succes. Aparent, acesta ar fi reușit să cumpere o franciză a unei companii daneze de electricitate la care era pur și simplu angajat.

În mod cert, cele scrise l-au deranjat la culme pe Tiberiu Argint. Acesta a ținut să clarifice situația postând în mediul online o captură a unui articol și explicația că succesul lui se datorează celor „17 ani de muncă”, nicidecum alăturării de artistă.

Andreea Bălan a făcut reclamă companiei daneze

Culmea e că artista chiar l-a susținut pe fostul ei iubit. În timpul relației lor, Andreea Bălan a menționat de mai multe ori numele companiei daneze pe conturile sale de pe rețelele de socializare, sporind astfel notorietatea brandului.

Mai mult de atât, la sfârșitul relației de Tiberiu Argint, Andreea Bălan a lăsat de înțeles că acesta ar fi dezamăgit-o, de unde și despărțirea. „Pentru mine, aceste experiențe au fost lecții de viață care m-au transformat și m-au format omul de azi. Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus. Chiar dacă uneori oboseam, îmi luam răgaz, mă odihneam sufletește și apoi o luam de la capăt cu mai multă ambiție. Am ales să renasc de fiecare dată mai puternică, mai înțeleaptă și mai încrezătoare în forțele proprii. Cu toții trecem prin diferite experiențe și e foarte important cum le lăsăm să ne definească. Alege să le privești nu ca pe eșecuri, ci ca pe lecții, ca să fii un om mai bun, mai încrezător și mai iubitor cu tine și cu cei din jur”, a spus Andreea Bălan, pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: