Redactia.ro
Home » Știri » Timpul parcă stă în loc pentru Alessandra Stoicescu. Cum de se menține atât de bine la cei 46 de ani

Timpul parcă stă în loc pentru Alessandra Stoicescu. Cum de se menține atât de bine la cei 46 de ani

Alessandra Stoicescu. Cum de se menține atât de bine la cei 46 de ani

Alessandra Stoicescu are 46 de ani, dar arată atât de bine de ani de zile. Parcă e neschimbată, deși timpul trece la fel pentru fiecare. Iată cum își menține silueta și la ce trucuri apelează, trucuri care includ inclusiv excerciții fizice cu fetița ei.

Timpul parcă stă în loc pentru Alessandra Stoicescu. Cum de se menține atât de bine la cei 46 de ani

În orice domeniu și aspect al vieții, e important un singur lucru: echilibrul. După asta se ghidează și Sandra Stoicescu, care arată atât de bine la cei 46 de ani pe care îi are. Când vine vorba de alimentație, prezentatoarea Observatorului de la ora 19 spune că mănâncă de toate. De toate, dar cu moderație.

„Secretul siluetei consider că este echilibrul, așa cum ar fi bine să îl păstrăm în toate, în viață. Astfel, îmi fac poftele, dar în cantități mici. Spre exemplu, vara asta am mâncat înghețată mai multă decât în alți ani, dar am avut grijă să nu am și alte dulciuri pe masă…”, a spus ea într-un interviu pentru Unica.

Sigur, mai există și alte lucruri care o ajută, dar acestea țin de norocul fiecăruia.

„Mă ajută foarte mult genele bune, dar îmi feresc existența de excese alimentare și de stres, pe cât posibil. Cel mai eficient sport este jocul cu Sara, cu care alerg, fac ridicări și coborâri, genuflexiuni cu ea în brațe… este cel mai bun și mai plăcut antrenament, știu că îmi vor da dreptate toate mamele”, a declarat jurnalista pentru sursa citată.

„Am mers cu Sara peste tot si am constatat ca orice calatorie o imbogateste si o ajuta sa se dezvolte, sa cunoasca oameni, obiceiuri, limbi, animale, flori, culori si mirosuri diferite, ii da stari de tot felul, pe care acasa nu le poate avea, experiente unice”, a spus ea pe Instagram, recent, fiind plecată cu ea într-o vacanță în Grecia. Cea mică îi seamănă mamei foarte bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: